Moukarinheittäjämme jatkoivat hienoja esityksiään!

Jyväskylän Harjun kentällä tänään kello 11.10 moukariringin valtasivat M17 sarjan heittäjät. Tunnelma oli sähköinen, sillä kyseessä oli katsastuskilpailu kesän arvokisoihin. Ykköspaikkaa lähti tavoittelemaan yhdeksän heittäjää. Ensimmäinen kierros oli hiukan hakemista, mutta toisella kierroksella Kristiinan Urheilijoiden Mikko Koskiranta heitti kärkitulokseksi 66.65. Jesse Lehto vastasi tähän kolmannen kierroksen alussa tuloksella 67.69. Kolme viimeistä kierrosta heitettiin käännetyssä heittojärjestyksessä. Neljännellä kierroksella Koskiranta otti jälleen kärkipaikan itselleen sentin marginaalilla. Viimeisellä kierroksella Koskiranta paransi jälleen. Tuloksena komea uusi ennätys 69.05. Jesse Lehto sai tästä uutta pontta viimeiseen heittoonsa ja linkosi lekansa punaisen 70 metrin nauhan tuntumaan. Tulokseksi ilmoitettiin 69.99 ja näin Jesselle tavoitteena ollut arvokas ykköstila. Seuraavaksi kentälle kokoontuivat N17 ja 19 sekä M19 sarjojen moukarinuoret. N17 sarjassa ei nähty samanlaista ennätystehtailua kuin M17 sarjassa. Tästä poikkeus oli kuitenkin Laura Koskinen. Laura paransi torstaina heitettyä ennätystään kahteen otteeseen. Lauran uusi ennätys 43.82 ja sijoitus kilpailussa seitsemäs. Kilpailun voitti odotetusti Konneveden Urheilijoiden Elina Uustalo. N19 sarjassa Mirjami Järvilällä oli myös ennätyspäivä. Kolmannella kierroksella heitossa oli tarvittava määrä säpinää. Heitto kaartui lukemiin 52.30 ja tällä tuloksella Mirjami oli oman sarjansa ykkönen. Kuortaneen eliittikilpailuissa Jenni Penttilä jatkoi hyviä esityksiään naisten moukarissa. Jenni kertoi tunnelman kisassa olleen aivan mahtavan! Jennin päivän parhaalle heitolle kertyi mittaa 56.84 ja
sijoitus kuudes. Soinin Sisun Merja Korpelan voittotulos 69.00 ylitti MM-Berliinin B-rajan. Myös hyppypaikalla nähtiin seuramme värit. Petteri Toivonen leiskautti viidennellä kierroksella parhaansa 7.01. Petterin sijoitus kahdeksas.

Yksi vastaus artikkeliin ”Moukarinheittäjämme jatkoivat hienoja esityksiään!