Jesse Lehdolle kultaa KLL: mestaruuskisoissa

KLL:n mestaruuksia ratkottiin tänään Outokummussa koleissa olosuhteissa. B-poikien moukarimestaruutta lähti tavoittelemaan yhdeksän kilpailijaa. Ylivoimaisen voiton vei Jesse Lehto hyvällä tuloksella 71.85. Toiseksi kilpailussa heitti Saarijärven Jyri Patama tuloksella 58.89. Kaisa-Leena Paavola aloitti päivän urakkansa B-tyttöjen kuulassa. Ennätystulos 9.56 oikeutti kilpailussa kahdeksanteen sijaan. B-tyttöjen moukariin osallistui seurastamme peräti kolme heittäjää. Laura Koskisen paras kiskaisu kaarsi lukemiin 42.35 ja Laura tällä tuloksella hyvätasoisessa kilpailussa kahdeksas. Kaisa-Leena Paavola jäi ennätyksestään vain kolmisenkymmentä senttiä. Kaisa-Leena kisan kymmenes tuloksella 37.28. Riia Paavola lennätti lekansa lukemiin 24.48 ja sijoitus kolmastoista. Kilpailun voitti Kuortaneen urheilulukiota edustanut Junia Koivu tuloksella 59.75.

2 vastausta artikkeliin ”Jesse Lehdolle kultaa KLL: mestaruuskisoissa

1. Jullamo

SUPERONNITTELUT JESSELLE!Olet sankari.Oli hienoa olla KP-Vläinen kisakuulutusta kuunnellessa.Tiesivät mistä puhuivat.HYVÄ TYTÖT Laura Kaisa-Leena JA Riia.