Kalevin Maljan voitto Timo Nissilälle.

RMY:n Timo Nissilä vei vuoden tauon jälkeen Kalevin Maljan takaisin kaappiinsa, ammuttuaan parhaan tuloksen Kaustisella 21.8 järjestetyssä 1-trap kisassa. Timo ampui varsin mukavan tuloksen 90, jolla irtosi A-sarjan voitto yhden kiekon erolla ennen seurakaveria Timo Polvea (89).
Kolmanneksi sarjassa sijoittui edellisen vuoden voittaja Halsuan Manu Mastokangas, joka siis joutui luovuttamaan kiertopalkinnon eteenpäin ammuttuaan tuloksen 87.
KP-V:n Toni Varila nousi hienolla viimeisellä kierroksella (24/25) tasatulokseen (86) KannA:n Mauno Ylikankaan kanssa. Toni ratkaisi tilanteen ensimmäisellä jatkokiekolla ja sijoittui neljänneksi ja Mauno siis viidenneksi. KannA:n Mika Mutka oli kuudes (85)

B-sarjassa voitto meni myös RMY:lle kun seuran Matti Honkaharju paukutteli rikki 82 kiekkoa. Kakkossijalle sijoittui saman seuran Kari Polvi tuloksella 80. KP-V:n Risto Paavola sijoittui kolmanneksi (76).

C-sarjaan saatiin vain yksi osallistuja. YMS:n Martti Marttila pokkasi ykköspalkinnon tuloksella 65.

Kisojen osallistujamäärä jäi melkoisesti tavoitteesta, kun ainoastaan 18 kilpailijaa saapui paikalle. Kisojen päällekkäisyys ja sorsastuskauden alkaminen varmaan vaikuttivat osaltaan tähän. Esimerkiksi nuorten sarjaan ei saapunut paikalle yhtään kilpailijaa.
Ensikaudelle täytyy varmaan miettiä tarkemmin kilpailuiden ajankohtaa, joskin SM-kisakalenteri määrittelee paljon kalenteria pienempien kisojen kohdalta.