Futsalin alkupalat á la KP-V Ladies

Futsalin alkupalat á la KP-V Ladies 20.11.10

VOITONMALJA

Tarvitset ainakin: Soijakarpaloita, polven vettä, viimeiseen pisaraan
-puristimia ja hyvää henkeä

Lorauta pohjalle jännitystä ja kippaa se pois niin, että jäljelle jää vain täpinäinen pohjavire. Purista hikipisaroita eri puolilta kehoasi.
Sekoita ja hyppele vaihtoaitiossa hurjasti hurraten Huhtakankaalle, joka täräyttää kaksi ensimmäistä maalia. Varo hyydyttämästä hymyä IFS:n
vastahyökkäyksien hetkellä! Lisää laituri Anttilan ylimaallinen nollakulmamaali tolpan kautta. Ehdottoman tärkeä on pinnalle koristeeksi lisättävä vanhemman Kankkosen viimeistely, jolloin päästäänkin jo sekoitussuhteeseen 4 – 3.

Tällä maistuvalla mikserillä korkataan futsalkausi. Nautitaan sekopäisesti ravistettuna huutaen ”Koo Pee viiva Veen Leidit voiton ansaitsee!!”.

PANNUKAKKU

Tuttu ja turvallinen herkku tuo kotoisan tunnelman, kun näköpiirissä on ainoastaan kokkolalaisia. Perusraaka-ainetta, maitoa, käytetään tässä versiossa kuitenkin varsin vähän. Olennaisena osana sen sijaan on mm. huumorihöyste, kun lämpötila nousee ja pinta lässähtää.
Ensimmäinen
puoliaika on nostatusta, jonka siivittäjänä on Huhtakankaan täräyttämä maali. Tuotos taputellaan Vintturin tujulla vasurilaukauksella maalivahdin längeistä vaparitilanteessa. Toisella puoliajalla, kun FC Kokkostars jyrää useamman osuman (loppulukemat 6 – 2), pannukakusta kehkeytyy pannukakku. Se on silti tahdolla ja taidollakin tehty.
Pippuriaromia lisäävät mm. Ling ja Marjusaari upeilla kaksintaisteluilla.

Ei muuta kuin kohti tulevia hauskuuksia…

Reseptien takana: Päivi Anttila, Tiina Huhtakangas (c), Elina Jylhä, Sanna Kankkonen, Sonja Kankkonen, Anniina Känsälä (mv 1. pelissä), Jenni Känsälä, Merle Ling, Eija-Liisa Marjusaari, Pauliina Puronaho (mv 2. pelissä) ja Jonna Vintturi – unohtamatta valmennuksen sinikaartia Joonas Kivistä & Antti Vintturia.

Tekstistä vastuussa Pauliina ”Paukku” Puronaho

Yksi vastaus artikkeliin ”Futsalin alkupalat á la KP-V Ladies

  1. - A -

    Recipe perfect.Poloven veen voi korvata,jos kipu ei k..hota,kraanavastaavalla :-s8)Hyvä me <3

Kommentointi on suljettu.