Sisupussit Sievisä

Sisupussit Sievisä

”Kyllä sitä kaikkea pitää ihimisen kuihailla”, tuumathin KP-V Ladies

porukalla varttia yli seittemän sunnuntaiaamuna 5.12. teepeen pihalla.
Ei muutako enimmät unihiekat silimistä poies ja auton nakkaamat valokeilat Sieviä kohen, kauren toishen futsalturnaukshen.

Ensimmäisenä vastasa oli nivalalainen FC-92, jolle ei olla aiemmin mitään mahottomia hävitty. Eikä ne tälläkä kertaa voittanhet ko 4-0.
Isse tekivät vain kaks maalia ja kahesa met päätimmä auttaa: yhen syötön ohojas pakki ja yhtä kutia hipas maalivahti. Meikäläisten peli oli alakhun melekosen sekavaa höntöttämistä, mutta ensimmäisen puoliajan lopulla aloimma päästä jyvälle ja hyviä tilantheita saathin punashenki pääthyn. Huhtakankhan ja Kankkosen kurit olivat niin likellä, mutta kuitenki tarpheks kaukana niin, jottei vastustajan verkot päästelhet duurisointuja.

Väliajalla kassoimma kauhulla oulaistelaisten Huimaa taiturointia ja mäikkäsimmä jäsenet lämpösiks kettopläästerisä soinhen vakavakan siivittämänä.

Toishen pelhin lähtiesä meilloli pieni peleko pinkeisä pakaroisa, ko AC OuHun, Oulaisten B-tyttöjen joukkuuhen tairot oli arveltu koviks ennakhon – oikiasa olthin. Flikat pyörittivät peliä pitkälti miten lystäsivät ja KP-V:n vastahyökkäykset jäi käytännösä meleko tehottomiks. Maaleja OuHu paukutti menehän tasashen tahthin kaheksan kappaletta, nelijä ensimmäisellä ja nelijä toisella puoliajalla.
Niilloli niin nopiat kintut, että koitimma vain fölijätä minkä kykenimmä. Pari maalia tuli turhan helepolla, mutta useimpien suhthen meillei kerta kaikkiihan riittäny tairot ja keinot oikhein millään pelisaralla. Ansaittu ja komia voitto usiampaa astetta issiämmä totisemmalle tiimille siis.

Tulostaulun lukemat ei misään vaiheesa pääshet lannistahan näitten naisten menua eres – ja etenkään – toisesa pelisä. Luovuttamisen tai turhautumisen merkeistä ei ollu tietuakaan niinkö ylhensä käy ankaran kovatasosen vastustajan kans. Esimerkiks Jenniltä nähthin rohkiampia kamppailuita yks-yks-tilantheisa ko koskaan aikasemmin. Korokhelle vois nostaa koko joukkuuhen mahottomasta tsemppamisesta, mutta mainittakhon täsä ny erikshen Tanjan turhia höntyilemätön pakkipeli ja Elinan sulavat pyörähysaskelhet pallua suojatesa. Ennen kaikkea meilloli taas törkiän hauska, huiman joukkuehengen siivittämä reissu.
Loukkaantumisilta vältythin ja huurot ja hurtti huumori oli kohilhan.

Mukana meiningeisä: Anttilan Päivi, Huhtakankhan Tiina (kapu), Jylhän Elina, Kankkosen Sanna, Känsälän Jenni, Lingin Merle, Marjusaaren Eikku (toisesa pelisä), Puronahon Pauliina (kirijottaa paremmin ko torijuu) sekä Sandvikin Tanja.

Tarinan sisällöstä vastaa P.P.

2 vastausta artikkeliin ”Sisupussit Sievisä

  1. Pee

    Päivän viimeinen huutohan kaikui: ”Koo Pee viiva Vee – pikkujoulut lähenee!” 😀

  2. -A-:

    Kerrankos sitä sisupussit pienesä Sievisä,ko on pikkujouluaika ja kaikki :D:huh:

Kommentointi on suljettu.