Nissilä ykkönen Kaustisen 1-trapissa.

RMY:n Timo Nissilä oli tarkin ampuja Kaustisella vapunaattona järjestetyssä 1-trap kilpailussa. Timo voitti A-sarjan selkeästi hienolla tuloksella 92. Toisesta sijasta jouduttiin jatkokiekoille KannA:n Mika Mutkan (85) ja Pekka Ylikankaan (85) välillä. Pekka selvitti uusinnan paremmin ja sijoittui toiseksi. Mikalle siis kolmostila. RMY:n Timo Polvi sijoittui neljänneksi (84) ja KP-V:n Kim Känsälä viidenneksi (80).

B-sarjan voittoon ampui RMY:n Matti Honkaharju tuloksella 80. Myös B-sarjassa jouduttiin kakkospaikka ratkaisemaan jatkokiekoilla LSA:n Juhani Sinnemäen (79) ja RMY:n Kari Polven (79) välillä. Juhani selvisi kakkospaikalle ja Karille kolmostila. Neljänneksi ampui KP-V:n Risto Paavola (71).

C-sarjassa voittoon ampui JMS:n Esa Laitala (78 ). C-sarjassakin jouduttiin kakkospaikasta jatkokiekoille HalsMS:n Jorma Mastokankaan (74) ja YMS:n Taisto Mäkisen (74) välillä. Jorma sijoittui lopulta toiseksi ja Taisto kolmanneksi. JMS:n Reino Kriikkula oli neljäs.

Kisat saatiin käydä mukavassa kevät säässä. Kohtuullisen reipas tuuli hieman häiritsi ampujia, mutta laskenut tulostasoa mitenkään dramaattisesti. Osallistujia kilpailuun saapui 38, joka antaa uutta uskoa kisojen järjestäjälle huonosti menneen viimekauden jälkeen jolloin keskimääräinen osallistujamäärä oli 22 KP-V:n järjestämissä kilpailuissa. Myös puffetin eväät kävivät hyvin kaupaksi.
Oman seuran ampujiakin saatiin viivalle jo seitsemän, joten silläkin puolella petrattiin vähän.

Seuraavat kisat Kaustisen ampumaradalla ammutaan 21.5. Silloin lajina on A-trap. Mielenkiinnolla odotamme, minkä verran noihin kisoihin saadaan väkeä. A-trap kun perinteisesti kerää vähemmän osallistujia, kun 1-trap.

Tulokset: http://veikot.kaustinen.fi/ammunta/tulokset/2011