Paavolalle A-trap SM-hopea.

KP-V:n Risto Paavola ampui Y-55 sarjan SM-hopeaa Siilinjärvellä 29.7.2011 ammutuissa A-trap SM kilpailuissa. Risto hävisi kultamitalin yhdellä kiekolla voittoon ampuneelle K-64:n Harri Bisterille. Kolmanneksi sijoittui LAS:n Seppo Törnroos kolme kiekkoa voittajalle hävinneenä.
Risto oli sijoitukseen hyvin tyytyväinen. Oli lähtenyt kisaan ilman tavoitteita ?kun oli luvannut kisoihin lähteä?. Kokeneella ampujalla tulosta näyttää kuitenkin tulevan, kunhan saa jyvän kohdalleen.
Onnittelut Ristolle jälleen hienosta menestyksestä.

Keskipohjalais ampujat menestyivät muutenkin hyvin kisoissa. Naisten sarjassa Halsuan Merja Mastokangas sijoittui hopealle. Y-15 sarjassa RMY:n Emil Pirttisalo sai kultaa ja saman seuran Juha Heikkiniemi hopeaa. Y-17 sarjassa RMY:n Matti Nissilä sijoittui hopealle.

Kisat jatkuvat lauantaina Y-sarjalla ja liikuntavammaisten sarjalla. KP-V:n edustusta on mukana näissäkin kahinoissa. Risto Paavola osallistuu myös Y-sarjaan seuranaan Reijo Luomala ja Toni Varila. LV2 sarjassa seuraamme edustaa Juha Myllymäki.