Kantarelli-Cup 2011

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna pelattiin jälleen jalkapallon harrasteturnaus Kantarelli-cup. Lauantaina kentille kirmasivat miehet yhdentoista joukkueen voimin ja sunnuntai oli pyhitetty kauniimman sukupuolen edustajille, jotka tulivat neljästä joukkueesta.

Miesten mestariksi kruunattiin FC Monkulat, joka huippujännittävässä finaalissa löi FC Nestehukat rangaistuslaukauksilla. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 mutta pilkuissa Monkulat oli erehtymätön, Nestehukkien tyytyessä kolisuttelemaan maalipuita. Myös pronssiottelu oli erinomaista taistelua, siinä FC Siippaveikot kukisti armottomasti taistelleen FC RS:n Äänekoskelta lukemin 5-4. Siippaveikoille siis pronssit kaulaan ja RS:n pojat faneineen kotimatkalle ilman tuliaisia.

Naisten ykkönen oli jo alkulohkon voittanut KP-V Girls. Finaalivastustaja Ladies kaatui loppuottelussa selvin 4-0 numeroin. Pronssiottelu oli vaasalaisen FC Banaanikärpästen heiniä lukemin 3-0, ottavana osapuolena oli KP-V Flikat.

KIITOS kaikille joukkueille, vietimme erittäin onnistuneen viikonlopun kuningaspelin parissa. Taistelu kentällä oli kovaa mutta reilua, tunnelma hyvä ja säänhaltijakin suosi tapahtumaa.
ISO KIITOS myös kaikille turnauksen järjestelyistä vastaavillle, hienosti meni. Ensivuonna uudet kujeet!

Toni Peltoniemi

Miesten sarjan voittaja FC Monkulat
FC Monkulat (640x480)
Arttu Penttilä, Eeli Penttilä, Juho Koivukangas, Jaakko Koivukangas, Jere Åby, Timo Heikkilä, Aleksi Salminen, Jesse Mikkola, Ville Väkiparta, Tuomas Puronaho (nimet eivät ole järjestyksessä)

Naisten sarjan voittaja KP-V Girls
KP-V Girls (640x480)
Ylärivi: Eveliina Kuorikoski, Heini Kuorikoski, Emelie Alaspää, Roosa
Syrjälä, Neea Åby, Essi Rahkonen, Alina Koivisto, Emma Alaspää, Henna-Kaisa
Salo, Laura Hirsikangas. Alarivi: Nina Rauma, Raisa Nikkilä, Saija Johansson, Sofia Peltola, Julia Känsäkoski. Ja maalivahti maassa: Jasmiina Järvelä

4 vastausta artikkeliin ”Kantarelli-Cup 2011

  1. Harrastaa saa "hyväkin" pelaaj

    Miesten sarjan Voittajajoukkueen runko koostui 5.div pelaajista, hopea,- ja pronssijoukkueen runko puolestaan pelaajista jotka eivät mitään sarjaa pelaa. Eikö se kuulosta harrasteturnaukselta?!
    Pääasia kunhan pidetään hauskaa eikä pelata niin vakavalla mielellä eikö se ole puulaakin idea kuitenkin?!

  2. juuri näin

    osa joukkueista kaukana harrastepelaajista, ja seura voisi järjestää pelien tuomaroinnit, tuntui olevan joka pelissä eri säännöt…

  3. ihmejakumma

    Kaustisella se vain tuntuu olevan ”harrasteturnaus” idea vuosi toisensa jälkeen hukassa, todellinen ”puulaaki” turnaus taas kerran..

Kommentointi on suljettu.