Markus Kainu ykkönen Tastulan iltarasteilla

Vetelin Urheilijoiden Markus Kainu piti ylivoimaista vauhtia tänään Tastulan iltarastien A-radalla, Ratamestarin ihanneajan runsaalla viidellä minnuutilla alittanut entinen junioritähti tykitti 6km reitin kovaan aikaan 36,50. Toiseksi suunnisti pari vuotta sitten IF Brahesta Paimion Rastiin siirtynyt Jonathan Fröjdö jääden voittajasta viitisen minuuttia. Vetelin Toni Mikkola oli kolmas

Piirin naissuunnistuksen kärkinimiin kuuluvat Vetelin Anne Polso ja RasTiimin Tiina Koskela korjasivat B-radan kakoisvoiton, veteliläisen voittoaika 4,9km reitillä oli 37,16. Kolmannen tila nappasi Tauno Pajukangas.

.
KPV:n toimistossa kesän työskennellyt Saana Kujala kuvassa oikealla

C-rataa hallitsi ties kuinka monennen kerran tänä kesänä Teerijärven Klas Sandvik, joka kiersi 2,8km radan aikaan 29,48. Myös kakkossija meni Teerijärvelle August Högnabban toimesta. Kolmostilan nappasi kotikylän edustaja Tero Peltoniemi.
.
Mårten ja Lina Byskata olivat ensikertalaisia Tastulassa

.
Lakaset tulossa maalileimaukseen

D-radan 2km voitton vei kotikisassaan Vilja Peltoniemi lukemin 33,16. Nopeasti kehittynyt Veera Huntus oli toinen.

Myös RR-radan voitto jäi kotiin Mitri Lerssin kellottaessa voittoajan 13,16, seuraavan sijan vei jälleen Veera Huntus ennen Vetelin Juuso Nykästä
.
Sisu Peltoniemi ja Rasmus Järvelä saapuvat RR-radalta.

022
Rastiimin Iina Koskela vauhdissa