Timo Polvi tarkin Kaustisen 1-trap kisassa.

Timo Polvi vastasi parhaasta tuloksesta Kaustisen trap kauden avauksessa. B-sarjassa (Y-50 ja Y-60) ampunut RMY:n edusta voitti sarjansa tuloksella 88. Timon sarja 22,22,22,20 todisti että ampuja on varmassa kevät kunnossa.
Tosiseksi B-sarjassa sijoittui Juhani Sinnemäki (76), joka on vaihtanut YMS:n riveihin tälle kaudelle. Kolmanneksi sarjassa sijoittui Viitasaaren Ampujien Aimo Varis (75).

A-sarjan voittoon ampui viimevuotiseen tapaan RMY:n Timo Nissilä. Timo joutui tällä kertaa tosin tiukoille, kun KP-V:n Kim Känsälä ja RMY:n Ari Heikkiniemi jäivät vain yhden kiekon päähän. Känsälä ja Heikkiniemi joutuivat siis ratkomaan paremmuutensa jatkokiekoilla. Ratkonnassa Kim oli tarkempi ja sijoittui toiseksi (83+4). Arille siis kolmospaikka tuloksella 83+3.

C-sarjassa valtikkaa pitivät eteläpohjalaiset ampujat, kun voittoon ampui jatkokiekkojen jälkeen JMS:n Reino Kriikula (77+1). Toiseksi sijoittui YMS:n Taisto Mäkinen (77+0). Kolmas oli YMS:n Martti Marttila.

Kisat saatiin läpikäytyä poutasäässä. Sade malttoi odottaa ja alkoi vasta kun ampujat olivat päässeet sateensuojaan palkintojenjakoon. Osallistujia paikalle oli saapunut 35 joka oli melkein sama, kun viimevuotisessa avauskisassa. Kiitokset osallistujille hyvästä kilpailusta.
Seuraavat kisat Kaustisella järjestetään 19.5 ja silloin lajina on A-trap.

Tulokset:
28.04. I-trap tulokset