Viestikultaa Nivalasta

Kaustisen 13-vuotiaat pojat yllättivät perusteellisesti juoksemalla piirin mestariksi 4x100m viestissä. Kvartetti Larry Suvanto, Peetu Rantala, Eemil Ali-Haapala, Felix Paavola kellotti voittoajakseen 56,50. Hopea Reisjärvelle ajalla 57,14 ja pronssi Ylivieskaan lukemin 57,25.
.
Ykköspallilla vasemmalta Felix, Peetu, Eemil ja Larry

Viestin avaajana keskiradalta lähtenyt Larry Suvanto pysyi hyvin mukana eka erän tasaisessa rintamassa. Sitten KP-V alkoi irrota, takasuoraa vetänyt Peetu Rantala antoi jo selvässä johtoasemassa kapulan kurvissa odottavalle Eemil Ali-Haapalalle, joka veti kaarteessa lisää eroa. Ja Felix Paavola saattoi ankkuroida rennosti joukkueen ensimmäisen erän ylivoimaiseen voittoon.
Vielä ei kuitenkaan voinut nuolaista, sillä toinen erä oli jäljellä. Tasaisen ja tiukan taistelun jälkeen erävoiton vei Reisjärvi, mutta sen aika ei riittänyt, ja kulta oli Kaustisen.

Enempää mitaleita ei tullut, vaikka tarjolla olisi ollut. Lähimmäksi pääsivät 15-vuotiaat tytöt, jotka kellottivat pikaviestissä ajan 59,60, pronssiin jäi matkaa vajaa sekunti. T11 sarjan 4x50m viestissä tuli viides sija. Muilta osin mitalit karkasivat kauas.