1-trap kisan voitto Kannukseen.

Kannuksen ampujien Mauno Ylikangas voitti A-sarjan Kaustisella 9.6 ammutussa 1-trap 100 kiekkoa kisassa. Mauno ampui kisojen parhaan tuloksen 89 tasaisen hyvällä suorituksella, jossa ?huonoin? sarja oli 21 ja paras 23.
Kakkostilalle sarjassa ampui Halsuan Manu Mastokangas. Manun tulos 86 on myös hyvää tasoa ja osoittaa, että ?vanhalla? mestarilla on myös käynti paranee kisa kisalta.
Kolmospaikalle sijoittui uusinnan jälkeen KP-V:n Kim Känsälä, joka voitti jatkokiekoilla KannA:n Mika Mutkan. Kimin kisaan mahtui myös yksi puhdas kaksvitonen, joka palkittiin tavan mukaan suosionosoituksin.

B-sarjan voittopokaalin otti mukaansa RMY.n Matti Honkaharju. Matti paukutteli tuloksen 87 ja näytti olevan kunnossa SM-kisojen lähestyessä. Kakkospaikasta jouduttiin uusimaan YMS:n Juhani Sinnemäen ja KP-V:n Risto Paavolan välillä. Juhani oli jatkokiekoilla tarkempi ja vei kakkospytyn mukaansa. Sairaslomalta palanut Risto kuitenkin osoitti ettei vanha tarkkuus ole hukassa, vaikka harjoituskerrat ovatkin jääneet pariin tällä kaudella. KP-V:n Reijo Luomala oli toinen järjestävän seuran palkittu tässä sarjassa sijoittuen kuudenneksi.

C-sarjan voittaja löytyi Etelä-Pohjanmaan puolelta, kun YMS:n Mäkisen Taisto voitti sarjan tuloksella 75. Ei tehnyt Taisto taaskaan turhaa reissua Kaustiselle, vaan vei jälleen kerran kotiinsa komean pokaalin. C-sarjassa jouduttiin myös ratkaisemaan kakkospaikka jatkokiekoilla. KP-V:n invasarjoissa kilpaileva Juha Myllymäki oli rullannut tuolinsa kisapaikalle ja ampui kisassa tuloksen 71. Samaan lukemaan päätyi HalsMS:n Merja Mastokangas. Uusinnassa Juha oli etevämpi ja otti sarjan kakkospaikan. Merjalle siis sarjan kolmospalkinto.

Kaustisen sää suosi jälleen kisailijoita. Auringosta saatiin nauttia kokopäivän, eikä kylmäkään päässyt kisailijoita vaivaamaan. Osallistujia paikalle oli saapunut 24. Osa seudun ampujista oli etelässä juniorileirillä ja Riihimäen erämessut saattoivat myöskin verottaa osallistujamäärää. Kisatunnelma oli hyvä, josta kiitos kuuluu jälleen kerran kisailijoille.

Seuraavat avoimet kisat Kaustisella ovat 17.7 jolloin ratkotaan A-trap paremmuudet iltakisassa. Sitä ennen on kuitenkin selvitettävä kuka on kunnan paras ampuja. Pitäjän mestaruus kisat järjestetään 10.7 klo 18. Lajina 1-trap + A-trap.

Kisatulokset:
http://veikot.kaustinen.fi/tulokset/ammunta/2012/09.06.%20I-trap.pdf