Kim Känsälä on pitäjän tarkin Trap-ampuja.

Trap ammunnan pitäjänmestaruudet ratkaistiin 10.7 Kaustisen ampumaradalla. Hieman hankalissa valaistus olosuhteissa käydyssä iltakisassa ampumalajeina oli 50 kiekkoa 1-trap ja 50 kiekkoa A-trap.
Kim Känsälä voitti yleisen sarjan viimevuotiseen tapaan kisan parhaalla tuloksella 82. Toiseksi sijoittui Joona Vähäsöyrinki 67 ja kolmanneksi Toni Varila 65.

Paljon ei Kimin tulokselle kalvennut aikamiesten sarjan voittajan Reijo Luomalan tulos. Tälle kaudelle ?kokeneempaan? luokkaan noussut Reijo paukutteli rikki 81 kiekkoa. Toiseksi sarjassa sijoittui Risto Paavola 75 ja kolmanneksi Juha Myllymäki 68, joka ampui tällä kertaa aikamiesten sarjassa, vaikkei ikä ihan tätä vielä edellytä.

Nuorten sarjan (Y-20) voittoon ampui Janne Känsäkoski tuloksella 51. Kylmiltään liki vuoden ampumatauolta palannut Janne ampui rikki yli puolet kiekoista, vaikka huhun mukaan patruunoiden vähyys oli pakottanut ampujan selviytymään A-trapin loppuosan vain yhdellä patruunalla. Tämä verotti tuloksesta muutaman kiekon. Toiseksi sarjassa ampui näissä kisoissa uusi nimi, Niklas Töyrylä tuloksella 42. Niklas on käynyt tällä kaudella harjoittelemassa Kaustisen radalla, mutta ampuma kokemusta Niklaksella on myös aikaisemmilta vuosilta. Kolmas kisassa oli Jani Känsäkoski tuloksella 40.

Tämän vuoden kilpailuun saatiin osanottajia paikalle 11, joka oli mieluisa määrä viime vuoden osanottajakadon jälkeen. Toivottavasti suuntaus jatkuu myös ensivuonna.
Seuraavat kisat Kaustisella käydään ensiviikon tiistaina jolloin vuorossa on avoin alueellinen A-trap kisa. Sitä ennen pohjanmaan ampujat kokontuvat Halsualle lauantaina ratkomaan alueen Olympia-trapin mestaruudet.