A-trapin voittopokaali jäi Kaustiselle.

KP-V:n Kim Känsälä ampui parhaiten 17.7 Kaustisen ampumaradalla järjestetyssä A-trap 50k + finaali kisassa. Kim voitti kilpailun A-sarjan kisan parhaalla tuloksella 64. Kim lähti finaaliin jaetulta kakkospaikalta. Finaalissa Kim ja nelospaikalta finaaliin lähtenyt KannA:n Mauno Ylikangas ampuivat molemmat hienosti ?kaksykkösen? ja nousivat lopputuloksissa. Mauno siis kisan kakkonen tuloksella 62.
Kolmanneksi sijoittui RMY:n Timo Nissilä 61. Timo lähti finaaliin piikkipaikalta, mutta finaalin tulos 16 pudotti miehen kisassa kolmoseksi.

B-sarjan voittopokaali matkasi Keski-Suomeen ViitA:n Vesa Laahasen mukana. Vesa johti kisaa jo ennen finaalia, eikä antanut muiden yllättää Finaalissa. Vesa voitti sarjan tuloksella 59.
Kakkoseksi sarjassa ampui järjestävän seuran Risto Paavola 56 ja kolmanneksi RMY:n Matti Honkaharju 55.
KP-V:n ampujista myös Reijo Luomala ja Juha Myllymäki ampuivat finaalissa.

Osallistujia iltakisaan saatiin kohtuullisesti (21). Olisikohan ensi viikonloppuna järjestettävillä yleisen ja ikäkausi A-trap SM-kisoilla osuutta asiaan? SM-kisoissa on usein nähty paljon Pohjalais-ampujia ja menestystäkin on tullut. Kaustiseltakin lähtee kuuden ampujan ryhmä Orimattilaan tavoittelemaan hyviä sijoituksia.

Tulokset:
http://www.kase.fi/~artola/tulos/Iltakisa.pdf