Kim on A-trap:n Suomenmestari 2012.

KP-V:n Kim Känsälä on voittanut A-trapin Suomenmestaruuden Orimattilassa järjestetyissä A-trap SM kisoissa. Kim oli koko kisan kärkipaikalla, alkukierroksilla tila tosin oli jaettu. Kim pääsi lähtemään kuuden ampujan finaaliin kärkipaikalta tuloksella 110, yhden kiekon erolla kakkospaikalla olleeseen Pasi Saariseen. Kim hallitsi finaalissa hyvin hermonsa rikkoen 19 kiekkoa. Lopputulos 129 riitti mestaruuteen niukalla yhden kiekon erolla ennen OSU:n Matti Nummelaa 128, joka kiri mitaleille hienolla finaali ammunnalla. KMY:n Pasi Saarinen sijoittui kisassa lopulta kolmoseksi tuloksella 127.

Kim oli oli kisanjälkeen iloisella mielin. Olihan aikuisten sarjojen ensimmäinen mestaruus juuri saavutettu varmalla ammunnalla. Pieniä vaikeuksia oli kisan aikana ollut, mutta ne oli saatu heti hallintaan. Kisaan lähtiessä oli Kimillä ollut jo tunne, että nyt saattaa ammunta kulkea. Pitkin kautta kisat olivat menneet hyvin ja ?kenraaliharjoituskin? Kaustisella tiistaina oli päättynyt voittoon.

Onnittelut Kimille hienosta voitosta.

Muiden KP-V:n ampujien sijoitukset 63:n ampujan kilpailussa olivat Risto Paavola 20. Toni Varila 33. Joona Vähäsöyrinki 39 ja Reijo Luomala 46.

KP-V:n ampujien joukkue (Känsälä, Vähäsöyrinki, Varila) sijoittui joukkuekisassa viidenneksi tuloksella 294.

Tulokset:
http://www.osu.fi/osu_n_kilpailut/2012/sm-atrap-2012/