Känsälä neljäs Kansallisen trapin SM kisassa.

101 ampujaa oli kokoontunut ratkomaan paremuuttaan viikonloppuna Orimattilan ampumaradalla. Lahden ampumaseuran isännöimässä Kansallisen trapin SM kilpailussa. KP-V:n Kim Känsälä esiintyi finaalissa ja sijoittui lopputuloksissa niukasti mitalien ulkopuolelle neljännelle tilalle tuloksella 138.
Kisan Voittoon ampui KMY:n Ari Simola 142. Kakkonen oli MKMS:n Juha Yliluoma ja kolmas RMY:n Timo Nissilä.
Kim oli voitossa kiinni aina viidennelle kierrokselle asti, mutta siinä ammuttu ?kaksykkönnen? pudotti hänet nelospaikalle. Viikon sisällä toinen esiintyminen SM-finaalissa osoittaa kuitenkin, että KP-V:n ampuja paukuttelee parasta kauttaan sitten juniori vuosien.

Onnittelut Kimille hienosta sijoituksesta.

KP-V:n Toni Varila sijoittui kisassa sijalle 35 tuloksella 105. KP-V:n joukkue (Känsälä, Varila, Vähäsöyrinki) sijoittui 23:n joukkueen seurassa yhdenneksitoista.

Tulokset:
http://www.lahdenampumaseura.fi/@Bin/185728/SM+Kansallinen+trap+Y+lopputulokset+2012.pdf