Kimille kauden avausvoitto Kaustisen 1-trap kisassa.

KP-V:n Kim Känsälä avasi kautensa voitokkaasti Kaustisella 27.4.2013 järjestetyssä 1-trap kisassa. Helpolla voitto ei irronnut, sillä sadan kiekon jälkeen tilanne oli Kimin ja HalsMS:n Tuomo Rajakankaan kanssa tasan 86. Kim ratkaisi voiton kolmannella jatkokiekolla ja näin A-sarjan voittopokaali jäi Kaustiselle. Tuomolle kakkospaikka tuloksella 86/2. Kim kertoi kisan menneen yli odotusten ja miehellä olikin päivän päätteeksi hymy herkässä.
Sarjan kolmospalkinto jouduttiin myös ratkomaan jatkokiekoilla, kun kisanjälkeen tasatuloksella 80 oli kolme ampujaa. Jatkokiekoilla kolmospaikan otti KARMAS:n Timo Viitala, joka pudotti järjestävän seuran Arto Lahden ja Toni Varilan sijoille 4 ja 5.

B-sarjassa RMY:n miehet jyräsivät kaksoisvoittoon. Ykköseksi ampui Matti Honkaharju tuloksella 79 ja kakkospaikan otti Rauno Heikkiniemi 76 rikotulla kiekolla. KP-V:n Risto Paavola sijoittui kolmanneksi tuloksella 74.

C-sarjan voittoon ampui tälle kaudelle sarjaa ?ylemmäksi? siirtynyt ViitA:n Aimo Varis. Aimo ampui kelpotuloksen 81, vaikka neloskierros menikin hieman alakanttiin. Yli kahdeksankymmenen tulos on kunnioitettava kevät kylmissä ammutuksi. Kakkospaikan sarjassa otti palkintopallilla viihtyvä YMS:n Taisto Mäkinen kuusi kiekkoa Viitasaarelaiselle hävinneenä. Kolmostilalle paukutteli nuorten sarjoissa ampuva RMY:n Juha Heikkiniemi 74 rikotulla kiekolla.

Kisasää oli poikkeuksellisesti sateinen ja kylmä. Kaustisellahan sää on yleensä suosinut kilpailijoita. Toivottavasti poikkeus vahvistaa sääntöä. Kylmistä olosuhteista huolimatta 30 kisailijaa saapui paikalle ja tämä mahdollisti kunnon kilpailun. Suuret kiitokset osallistujille jälleen kerran.

Toukokuussa Kaustisella järjestetään kaksi A-trap kisaa. 11.5 vuorossa on RMY:n järjestämä A-trap 100 kiekkoa ja siitä viikon päästä KP-V:n järjestämä A-trap kisa.

Tulokset:
http://www.kase.fi/~artola/tulos/KP-V_1-trap_27042013.pdf

Yksi vastaus artikkeliin ”Kimille kauden avausvoitto Kaustisen 1-trap kisassa.

  1. tramadol online without a prescription

    edications physically your permanent do in CheapThe reported

Kommentointi on suljettu.