Ylikankaalle kiinnitys Kalevi Juoperin muistokilpailun kiertopalkintoon.

KannA:n Mauno Ylikangas vastasi kovimmasta tuloksesta Kaustisen ampumaradalla 17.8 järjestetyssä Kalevi Juoperin muistokilpailussa. Mauno voitti A-sarja rikottuaan 82 kiekkoa 100:sta. Tällä tuloksella Mauno vei parhaan tuloksen kiertopalkinnon mukaansa vuodeksi. KP-V:n Toni Varila oli sarjan kakkonen tuloksella 79. Kolmospaikalle sijoittui uusinnan jälkeen PMAS:n Raimo Sulkava (76).

B-sarjassa kaksi ensimmäistä sijaa menivät RMY:lle. Voittoon ampui Kari Polvi tuloksella 81. Hänestä yhden kiekon päähän jäi viimevuotinen voittaja Matti Honkaharju (81). KP-V:n Risto Paavola otti kolmospaikallaan toisen palkintosijan järjestävään seuraan tuloksella 75.

C-sarjan voittajaksi selvisi uusinnankautta YMS:n Taisto Mäkinen tuloksella 68. Toiseksi sijoittui samalla tuloksella saman seuran Martti Marttila. Kolmanneksi tuli PSF:n Alvar Rönnback (52).

Kilpailu käytiin tuulisessa säässä, jonka johdosta tulostaso jäi tavallista vaisummaksi. Sade saapui myös kiusaamaan kisailijoita viimeiselle kierrokselle.

Kaustisella järjestettiin kesän aikana yhteensä viisi alueellista kisaa, joista yksi oli 1-trap AM kisa. Kilpailijoita näihin kisoihin osallistui 130. Hienoja hetkiä saatiin taas kokea kilpailuissa ja siitä kiitokset osallistujille vielä kerran. Seuraavaan kerran ?trappikisat? järjestetään KP-V;n radalla ensikesänä. Päivämäärät selvinnevät loppuvuodesta, kunhan SAL ensin julkaisee SM-kisa kalenterin.

Kisan tulokset:
http://www.kase.fi/~artola/tulos/Kalevinkisa2013.pdf