Heikkiniemi ykkönen Kaustisen 1-trapissa.

RMY:n Ari Heikkiniemi vastasi parhaasta tuloksesta Kaustisen ampumaradalla 26.4 käydyssä 1-trap 100 kiekkoa kilpailussa. Ari voitti A-sarjan tuloksella 85. Toiseksi A-sarjassa sijoittui KP-V:n Toni Varila rikottuaan 81 kiekkoa. Kolmanneksi sijoittui HalsMS:n Manu Mastokangas (80).

B-sarjan voittaja löytyi myös RMY:n riveistä. Matti Honkaharju posautteli rikki 82 kiekkoa ja oli 4 kiekkoa tarkempi toiseksi sijoittunutta Viitasaaren Kari Kauttoa (78). Sarjan kolmanneksi sijoittui RMY:n Kari Polvi (75).

C-sarjan voittoon ampui ViitA:n Aimo Varis, joka oli paras myös viimevuoden avaus kisassa. Aimon voittotulos oli tänään 79. Toisen tilan tässä sarjassa otti KP-V:n Juha Myllymäki (61) ja kolmospaikan vei RMY:n nuortensarjalainen Rami Honkaharju (48).

25 ampujaa osallistui päivän kilpailuun. Kisa saatiin vietyä läpi hienoissa olosuhteissa. Järjestelyt sujuivat rutiinilla ja kello 10 alkanut kilpailu oli ohi 14:30.
Kiitokset ampujille ja järjestelyihin osallistuneille.

Tulokset: http://www.kase.fi/~artola/tulos/KP-V_1-trap_26042014.pdf