Tasaista taistelua B-junioreiden Kippariturnauksessa

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui AC Kokkola ( KPV ). Pelin ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat tasaista taistelua, mutta 11 min kokkolalaiset siirtyivät 1 – 0 johtoon hieman epämääräisellä, sääntöjen rajamailla olevalla maalilla, kun hyökkääjän peruuttaessa maalivahti Toni Skantsin päälle pallo livahti kaustislaisten maaliin. Vain kolme minuuttia myöhemmin AC Kokkola teki toisen maalinsa. Ottelun loppuminuuteilla KP-V sai aikaan kavennuksen, maalista vastasi T Sillanpää, maalisyötön antoi J Åby. Harmittava maalin tappio.

Toisen ottelun vastustaja oli Lapuan Virkiä sininen. Pelin alkuminuutit olivat tasaista taistelua, mutta hiljalleen ote alkoi kääntyä KP-V:lle. Kahdeksannella peliminuutilla M Parpala siirsi kaustislaiset johtoon, maalisyötön antoi T Skantsi. Lapuan Virkiä tasoitti ottelun 14 min kohdalla, mutta KP-V käänsi ottelun edukseen, kun peliaikaa oli jäljella pari minuuttia, maalintekijänä hääri jälleen M Parpala, syöttöpisteen sai T Sillanpää.

Viimeisessä ottelussa vastaan asteli Lapuan Virkiä valkoinen. Kaustinen oli ottelussa selkeästi hallitsevampi ja kun peliä oli kulunut kuusi minuuttia siirsi P Salonen joukkueen johtoon, maalisyötön tarjoili T Hietalahti. Lapualaiset tasoittivat pelin 14 min kohdalla ja kun lukuisista hyvistä maalipaikoista huolimatta KP-V ei saanut viimeisteltyä ratkaisevaa voittomaalia päättyi ottelu tasan 1 – 1.

Lyhyt yhteenveto: Joukkue näytti osaamisensa tämänhetkisen tason, kun vihdoinkin oli mahdollisuus pelata omanikäisiänsä vastaan. Suunta ja kehitys näyttävät hyvältä, joukkuepuolustaminen toimii jo melko hienosti, ja hyökkäämisessä alkaa näkyä luovuutta ja monipuolisuutta. Hieman vain malttia ja huolellisuutta lisää. Kun jokainen pelaaja saadaan otteluissa pelaamaan omalla taitotasollaan, niin hyvä tulee. Eli asenne kohdilleen ja lisää treeniä. Joukkueena tiedämme, mikä on kauden futsaltavoite. Sinne siis!