B-junnuille tappio Kokkolassa

KP-V:n B-juniorit matkasivat GBK:n vieraaksi Kokkolaan. Kaustisen joukkueella oli hieman kokoonpanomuutoksia johtuen erilaisista loukkaantumisista.
Ottelu pyörähti käyntiin Santahaan nurmella ja KP-V olikin ensimmäiset 15 min hallitsevampi joukkue, mutta kumpikaan joukkue ei saanut aikaiseksi erityisen vaarallisia maalitilanteita. Taukotilanne 0 – 0.
KP-V joutui tekemään toiselle puoliajalle jälleen useamman muutoksen kenttäjärjestykseensä ja tämä valitettavasti näkyi myös ottelun kulussa. Pelikellon näyttäessä 41 min siirtyi GBK 1 – 0 johtoon tyylikkäällä puskumaalilla. Myös kaustislaisilla oli omat maalitilanteensa, mutta kun palloa ei läpiajosta eikä erikoistilanteista maaliin saatu kuittasi GBK 72 min kohdalla ottelun loppulukemiksi 2 – 0.
KP-V:n parhaimmistoon kuuluivat maalivahti Toni Skantsi, sekä puolustuksen taistelijat Pietari Purola, Heikki Heikkilä ja Joni Lillsund.