B-juniorit kärsi kauden avaustappion

Jalkapallon B-juniorit matkasivat kauden neljännessä sarjaottelussaan Teerijärven vieraaksi. Ottelu alkoi melko varovaisesti molempien joukkueitten pelatessa melko suoraviivaista palloa kohti vastustajan päätyä. Hiljalleen TUS alkoi kuitenkin hallita keskikenttää kaustislaisten ollessa aivan liian pehmeitä taistelutilanteissa. Ja KP-V:n pelatessa pehmeästi TUS kuittasi taukolukemiksi 1 – 0 ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. Hetki ennen teerijärveläisten maalia oli kaustislaisilla todella mainio tilanne siirtyä johtoon, mutta huolimaton viimeistely, ja pallo hieman ohi takakulman.
Toinen puoliaika jatkui lähes samaa kaavaa noudattaen, TUS hallitsi keskikenttää voittaen lähes kaikki kaksinkamppailut, ja kun KP-V ei saanut palloa edes lähietäisyydeltä maaliin, iski TUS toisen kerran, kun P Salonen läpiajon päätteksi sijoitti pallon hallitusti ohi vastaantulleen maalivahdin. Ottelua oli pelattu tällöin 65 minuuttia. 69 min kohdalla Kaustinen sai vapaapotkun noin 20m etäisyydeltä vastustajan maalista. Pallon taakse asettui T Skantsi ja hänen laukauksensa upposi todella upeasti tolpan kautta maalin vasempaan yläkulmaan. Mutta kun lisämaaleja ei nähty, pisteet ansaitusti teerijärveläisille lukemin 2 – 1.
Kentän ehdoton kuningas oli TUS:n Matias Parpala. KP-V:n parhaimmistoon kuuluivat Heikki Heikkilä, Jussi Klemola, Hannes Torppa sekä pirteitä otteita esittänyt Olli Heikkala.