B-juniorit vierasvoittoon Pietarsaaressa

KP-V:n jalkapallon B-juniorit matkasivat Jaron vieraaksi Pietarsaareen. Joukkueitten ensimmäinen kohtaaminen oli päättynyt tasan, eli odotettavissa oli tasainen ottelu. Kaustislaiset aloittivat ottelun vahvasti, pallo liikkui keinonurmipinnalla mallikkaasti pelaajalta toiselle, mutta maalipaikat jäivät melko vähiin, mutta niin ne jäivät vähiin myös Jarolaisilta. Taukotilanne 0 – 0.
Toisella puoliajalla alkoi sitten tapahtua, kun pietarsaarelaiset alkoivat vyöryttää hyökkäyksiään kerta toisensa perään, ja pelikellon näyttäessä 42 min siirtyi kotijoukkue ansaitusti johtoon. Vain viisi minuuttia myöhemmin tilanne oli Jarolle jo 2 – 0. Maalin jälkeen pietarsaarelaiset jatkoivat kovaa painostamista, mutta KP-V:n puolustus taisteli mallikkaasti ja hiljalleen pelitilanteet alkoivatkin tasoittua.
67 minuutilla A Penttilän ja T Virkkalan hienosta esityöstä laukoi Jere Åby kavennusmaalin ja kun peliaikaa oli jäljellä viitisen minuuttia iski J Åby toistamiseen. Kun Jarolaiset jo tuntuivat tyytyvän tasatilanteeseen kuittasi Joni-Antton Junttila voittomaalin upean läpiajon päätteeksi. Ottelua oli tällöin jäljellä kolme minuuttia. Kerrassaan upea nousu joukkueelta ja hienot vieraspisteet kotiin tuotaviksi. Mahtava esitys koko tiimiltä! Joukkueen ehdottomaan parhaimmistoon kuuluivat Teemu Sillanpää, Joni Lillsund sekä Mikko Viiperi. Vielä kerran, loistoesitys kaikilta!

3 vastausta artikkeliin ”B-juniorit vierasvoittoon Pietarsaaressa

1. FF

Samoin, mutta kyllä se voitto maistuu aina hyvälle olkoon vastassa ykkös/kakkosjoukkue 🙂