Syyskokouksen antia

Kaustisen Pohjan-Veikot järjesti sääntömääräisen syyskokouksen sunnuntaina 19.12.2010. Syyskokouksessa käydään seuran sääntöjen määräämät asiat lävitse, kuten toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2011. Lisäksi vahvistetaan hallituksen sekä jaostojen kokoonpanot.

Toimintasuunnitelmassa oli huomioitu laajalti uuden urheilutalon mahdollisuudet. Huomattavasti parantuvat olosuhteet avaavat lähes joka lajille uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen. Ensimmäinen vuosi tulee varmasti olemaan toiminnan muotojen hakemista, mutta kokonaisuutena kehittymistä tapahtuu paljon. Koko seuran tavoitteena on mm. Kaustisen kunnan liikuntapalveluiden kehittäminen, mistä seura vastaa jatkossakin. Toimintasuunnitelma kokonaisuudessaan julkaistaan seuran nettisivuilla lähipäivinä.

Seuran liikevaihto on vuosien saatossa noussut tasaisesti. Vuodelle 2011 talousarvio on lähes 225 000 euroa. Seuraa voikin liikevaihdon puitteissa verrata pieneen yritykseen. Toimintaa on todella laajasti ja budjetoitujen tulojen kasaaminen asettaa aina omat haasteensa. Taloudellinen tilanne seuralla tällä hetkellä on vakaa, joten tulevaisuuteen on hyvä lähteä.

Syyskokouksessa piti myös valita seuralle uusi puheenjohtaja. Tämä siitä syystä, että puheenjohtaja Jani Koskelan toimikausi päättyi kesken hänen muuttaessaan pois Kaustiselta. Ehdotuksia uudesta puheenjohtajasta ei saatu, joten syyskokouksen oli päätettävä uusi yleinen kokous tammikuun lopulle. Tällöin valitaan seuralle uusi puheenjohtaja.