KP-V Girls Futsalturnaus III

KP-V Girls lähti naisten kolmanteen piirisarjan futsalturnaukseen allaan edellisen turnauksen kaksi tappiota. Nyt joukkue huokui itsevarmuutta ja voitontahtoa eli hyvältä tuntui. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli IF Standard. Ottelu ei alkanut lupaavasti, sillä kolmen peliminuutin kohdalla KP-V oli huolestuttavasti jo tappiolla, mutta hiljalleen kaustislaiset saivat pelin hallintaansa ja myös maalihanat aukesivat hienosti. Ottelun taukotilanne 2 – 4 KP-V:lle. Toisella puoliajalla tytöt jatkoivat maalitehtailuaan ja kun pilli soi ottelun päättymisen merkiksi lukemat olivat 2 – 9 kaustislaisille. Tässä ottelun tehotytöt: Julia Känsäkoski 3 + 0, Neea Åby 3 + 1, Laura Hirsikangas 2 + 2, Essi Rahkonen 1 + 1, Alina Koivisto 0 + 1, Emmi Luoma 0 + 1 sekä Jasmiina Järvelä 0 + 1.

Toisessa ottelussa vastassa oli KP-V Ladies. Tiedossa siis kiihkeä paikallisottelu, ja niin kuin asiaan sopii, ottelu oli todella tasaista taistelua, siitä kertoo myös taukotilanne 1 – 1. Myös toinen puoliaika oli tasainen ja tiukka, mutta KP-V Girls käänsi ottelun kuitenkin edukseen viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Loppulukemat 1 – 5 tytöille. Ja tässä ottelun tehotilastot: J Känsäkoski 3 + 0, A Koivisto 1 + 1, L Hirsikangas 1 + 0 sekä Heini Kuorikoski 0 + 1.

Kiitos mukana olleelle joukkueelle elikkäs Ninalle, Alinalle, Heinille, Neealle, Emmille, Essille, Jasmiinalle, Julialle, Lauralle ja Raisalle.

2 vastausta artikkeliin ”KP-V Girls Futsalturnaus III

1. MarkoT

Heikko raportti Paukulta. Vaadin tarkempaa selvitystä pelien tapahtumista^_^

2. Paukku

KP-V Ladies pelasi lisäksi VetUa vastaan. Tämä peli päättyi sarjataulukkoon nähden varsin niukkaan 3-1 -tappioon. ^_^ Päivän maalintekijät olivat Tiina (c) ja Sonja, jee!
    Muut mukana olleet: Anniina (mv), Eikku, Elina, Jonna, Merle, Pauliina, Sanna ja Tanja sekä supervalmentajamme Antti ja Joonas.