Kirjoittajan arkistot: Juho Viiperi

Palkintonäyttely on purettu

Palkinto- ja esinenäyttely on purettu ja tavarat on siirretty urheilutalolle josta ne voi käydä hakemassa. Torstaina toimisto tekee maaseutukierroksen Kokkolaan, jos haluat palkintosi sinne niin ilmoita siitä toimistolle. veikot@kaustinen.fi 040 5228977.

Judokoille menestystä Kurikasta

Lauantaina Kurikassa käydyissä judokisoissa Kaustisen Pohjan-Veikkoja edustivat Tiia Timmerbacka, Freya Lindqvist, Sandra Österbacka, Kalle Rimmistö, Georgi Stefanov sekä Sisu ja Pyry Rauma. Kisoissa nähtiin jännittäviä, tasaväkisiä matseja ja kaikilla oli vähintään yksi mitali ”kotiintuomisina”. Tulokset alla:

P11 -42 kg

1. Sisu Rauma

T13 -44 kg

1. Sandra Österbacka

P13 -50 kg

3. Pyry Rauma

T15 -63 kg

1. Tiia Timmerbacka

T15 +63 kg

1. Tiia Timmerbacka

P15 -42 kg

2. Georgi Stefanov

P15 -46 kg

3. Georgi Stefanov

T18 -57 kg

1. Freya Lindqvist

P18 -66 kg

1. Kalle Rimmistö

N -57 kg

3. Freya Lindqvist

M -66 kg

3. Kalle Rimmistö

Samurai Cup IV

KP-V:n Judolle kaksi sarjavoittoa vuoden 2014 Samurai Cup -kokonaiskilpailussa

Samurai Cup on suomenmestaruuskisojen jälkeen korkeimmalle arvostettu alle 21 -vuotiaiden nuorten judokisa kotimaassamme. Alle 18-vuotiailla Samurai Cup koostuu neljästä osakilpailusta, joista kaksi käydään keväällä ja kaksi syksyllä. Tämän vuoden neljäs, eli viimeinen osakilpailu käytiin kuluneena viikonloppuna Keravalla. Viimeisessä osakilpailussa KP-V:tä edustivat Samuel Kokkoniemi, Liina Paavola ja Matilda Raiskila, kaikki alle 18 -vuotiaiden sarjoissa.

Liina Paavola otti kultaa sarjassa T18 alle 52 kg. Matilda Raiskila otteli hienosti hopealle sarjassa T18 alle 70 kg ja Samuel Kokkoniemi selvitti tiensä pronssille sarjassaan P18 alle 60 kg, häviten vain sarjan voittajalle. Yksi Kokkoniemen otteluista oli kisan pisin, lähes 10 minuuttia kestänyt taisto. Tämä jatkoajalle edennyt ottelu päättyi kamppailun lopuksi hienolla käsiheittolla Kokkoniemen eduksi.

KP-V:n judokat saavuttivat Samurai cupin kokonaiskilpailusta kaksi sarjavoittoa. Molemmat sarjavoitot tulivat Liina Paavolalle. Paavola vei kokonaiskilvan voiton, sekä sarjassa tytöt alle 48 kg, että tytöt alle 52 kg. Paavolan voittoja täydensi Julia Mäkelä, joka saavutti alle 48-kiloisten kokonaiskilvassa toisen sijan ja alle 52-kiloisissa kuudennen sijan.

Matilda Raiskila oli kokonaiskilvassa pistesijoilla, sekä yli, että alle 63-kiloisissa. Samuel Kokkoniemi oli sarjassaan kokonaiskilpailun yhdeksäs.

Judo Samurai Cup III

KP-V:n judojaostoa edustivat Nummelassa 13.9. järjestetyssä Samurai cupin kolmannessa osakilpailussa Julia Mäkelä, Liina Paavola, Matilda Raiskila sekä Samuel Kokkoniemi.

Julia ja Liina kisasivat b-tytöissä sarjassa alle 52 kiloa. Liina voitti sarjan kolmella otteluvoitolla, ja Julia otteli hienosti pronssille.

Matilda otteli sarjassa b-tytöt yli 63 kiloa kolmen hyvän ottelun jälkeen myös pronssille.

Samuel otteli sarjassa alle 60 kiloa neljä tasaista ottelua. Samuel voitti otteluista kaksi, jääden yhden otteluvoiton päähän mitaliotteluista.

Alle 18 -vuotiaiden Samurai Cup koostuu neljästä osakilpailusta. KP-V on tällä hetkellä seurojen välisessä mitallitilastossa kymmenentenä, kun kolme neljästä vuoden 2014 osakilpailuissa on käyty.

Neste Oil Games passien palautus

Täydet Neste Oil Games passit tulee palauttaa osoitetiedoilla varustettuna seuran toimistolle 18.9. mennessä. Viimeinen merkintä passiin on mahdollista saada 5.9. järjestettävistä Syysheitoista tai samana päivänä järjestettävistä Silja Line seurakisoista. Kaikki passin täytenä palauttaneet kutsutaan huoltojoukkoineen Yleisurheilukauden päätöstilaisuuteen, jossa jaamme myös viimeisen tavoitepalkinnon juhlavasti kakkukahvien kera.

Jenni ja Jesse toivat menestystä Kalevan kisoista

Jenni Penttilä heitti moukaria komeasti 65,17m Kuopiossa Kalevan kisoissa. Kotiin tuomisina SM-hopeaa ja kultakin jäi ainoastaan puolen metrin päähän. Vielä kerran onnea hienosta saavutuksesta.

Jesse Lehto oli tuloksellaan 68,11m miesten yleisessä sarjassa hienosti sijalla 6, Onnea myös Jesselle.

lh juhlat, kalevankisat 179

Tuore SM-hopeamitalisti Jenni Penttilä ja valmentaja Eero Yli-Soini iloitsevat.

Musiikkia ja urheilua nuotioillassa torstaina 10.7.

Perhonjokilaakso-lehden nuotioiltaa istutaan ensi viikon torstaina Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla. Illan teemana on Musiikkia ja urheilua. Ilta sivuaa myös Kaustisen Pohjan-Veikkojen satavuotista historiaa ja illan on koonnut Pekka Kivelä. Hänen mukaan pyytämillään soittajilla on meriittejä takavuosilta myös urheilun saralta ja Pekka Kivelä jututtaa heitä urheilumuistoista lyhyesti esitysten lomassa. Iltanuotiopaikka löytyy lasten leikkipaikan ja valtatie kolmentoista läheisyydestä festivaalialueelta. Nuotioillan ajankohta on 10.7. klo.17.15-18.00. (tekstiä lainattu perhonjokilaakso-lehdestä)