Rantamäki voitti 2-Trapin aluemestaruuden Ylistarossa

YMS isännöi 2-Trapin aluemestaruuskilpailuja aurinkoisessa ja tyynessä säässä Ylistaron ampumaradalla. Kaikkiaan kaksikymmentäviisi ampujaa oli saapunut paikalle taistelemaan Pohjanmaan aluemestaruuksista.
Yleisen sarjan voiton vei ehkä hieman yllättäen isäntäseuran Tommi Kujala, joka tunnetaan paremmin Skeet -ampujana. KP-V:n Kim Känsälä hallitsi finaalissa hienosti hermonsa ja nousi hyvällä finaalisarjallaan yleiskilpailun toiseksi. KP-V:n hyvää menestystä yleisessä sarjassa täydensi kuudenneksi sijoittunut Mika Tastula.
Y55 -sarjassa KP-V:n Matti Kalliokoski joutui tällä kertaa tunnustamaan PSF:n Börje Brännbackan paremmakseen. Ennen finaalia Kalliokoski johti kisaa neljän kiekon turvin, mutta takkuisesti sujunut finaalisarjan alku mahdollisti Brännbackan nousun takaa ohi ennen finaalisarjan puoltaväliä. Brännbacka ampui sarjan tasaisen varmasti loppuun asti eikä päästänyt Kalliokoskea enää edelleen.
Y65 – sarjassa lähdettiin finaaliin jännittävän tasaisesta tilanteesta. KP-V:n Esko Rantamäki johti sarjaa, mutta tasatuloksessa hänen kanssaan oli Ylistaron MS:n Taisto Mäkinen, ja heistä vain kolme kiekkoa perässä saman seuran Matti Louko. Louko aloitti finaalin vahvasti ja ehti jo nousta hetkeksi kilpailun kärkeen, mutta sitten sai Rantamäki ammuntaansa oikean rytmin ja kiri selvään voittoon.
Myös joukkuekilpailussa saavutettiin mitalisija, kun KP-V otti hopeaa yleisen sarjan joukkueella Kim Känsälä, Mika Tastula ja Toni Varila. Yleisen sarjan joukkuemestaruuden vei YMS:n ykkösjoukkue. Valitettavasti Y55 tai Y65 sarjoihin ei KP-V:sta tällä kertaa löytynyt kolmatta kisoihin lähtijää, ja näin ollen joukkuekisan Y55 -sarjan voitto meni turhan helpolla järjestävän seuran joukkueelle.
Päivän kilpailuissa saavutettiin KP-V:lle yksi henkilökohtainen kultamitali, kaksi henkilökohtaista hopeamitalia sekä yksi joukkue hopea. Ei lainkaan hullumpi suoritus ottaen huomioon että toinen oman ratamme tuplaheittimistä on ollut poissa toiminnasta koko kauden, eikä kaksoistrapin harjoittelu ole ollut mahdollista.