Kolme mitalia Kannuksesta

Kaustisen nuoret juniorit nappasivat kolme mitalia 9-11 vuotisten pm-kilpailujen avauspäivänä tänään Kannuksessa.
Seuran ainoan mestaruuden otti Nelli Pekkarinen T11:n 1000m:llä. Kaustislainen lähti alusta alkaen ylivoimaiseen vauhtiin. Ensimmäinen kierros meni aikaan 1.23, 600m taittui lukemon 2.07 ja kahden kierroksen täytyttyä kello näytti 2.52. Voimia riitti vielä loppupuristukseen, ja voittoajaksi kirjattiin kylmenevässä illassa oma ennätys 3.33,40. Tuntia aikaisemmin Nelli jäi tasaisessa 60m finaalissa neljänneksi ennätyksellään 9,35

IMG_0466
1000m palkintopallilla: Viola Jämsä, Nelli Pekkarinen ja Ninni Löf

9-vuotisten poikien tonnilla KP-V:n Felix Paavola lähti kovaan vauhdin pitoon. Ensimmäinen kaksisataa niukasti päälle 40 sekunnin. Hieman ennen 600m täyttymistä Felix joutui luopumaan piikkipaikastaan, kellotti siinä silti edelleen hyvän väliajan 2.11. Sitten kova alkuvauhti alkoi painaa, pronssia tuli kuitenkin hienolla ajalla 3.47,06.

IMG_0463
Felix vetää kovavauhtista tonnia vielä puolimatkassa

Kaustislaisten mitalitili aukeni kuitenkin jo kisojen avauslajissa. Akseli Myllymäki nappasi P11 sarjan pronssin omalla ennätyksellään 9,12

IMG_0467
P11 kuulan mitalistit: Janne Suominen, Markus Hakala ja Akseli Myllymäki

Enempää ei mitaleja herunut. Emil Ali-Haapala selvitti itsensä kuitenkin P10 sarjan 60m finaaliin, jossa tuli kuudes tila numeroin 10,06