Futaajat kesälomatunnelmissa

Pohjan-Veikkojen edustujoukkue vieraili sunnuntaina Ilmajoella. Koskenkorvan loistavalla nurmikentällä pelattiin Kolmosen sarjaottelu, jossa isäntänä toimi Ilmajoen kisailijat. Raportti matsista tulee viiveellä, koska allekirjoittanut sai tuliaisena vatsataudin. Se olikin ainoa tuliainen kyseiseltä reissulta.

Lähes 30 asteen helle ja paahtava auringonpaiste varmisti sen, että hiki valui jokaiselta. Kaustislaisten peli on romahtanut täysin hienon Öja-voiton jälkeen. Kylmä totuus vain on, että kuudella pisteellä ei sarjassa pysytä. Viime aikojen otteilla ei lisäpisteitä ole tulossa, eikä tarvitsekkaan. Joukkueessa on potentiaalia vaikka mihin, mutta jos asenne ja teot eivät ole sitä edellyttävällä tasolla, niin jatkossa voidaan keskittyä puulaakipeleihin.

Ilmajoki otti ansaitun voiton todella luokattomasti puolustaneelta KP-V:ltä. Reikäjuustoa muistuttanutta puolustusta pidettiin lähes pilkkana. Futis on joukkuepeli, joten ketään yksittäistä pelaajaa ei voi surkeasta puolustamisesta syyttää. Vastustajalta pitäisi saada aika ja tila pois, mutta tällä hetkellä se on vain haavetta. Perusasiat ovat nyt hukassa. Jos peliin ei saada muutosta keskiviikkona, niin sen jälkeen mietitään radikaaleja vaihtoehtoja. Löysäilyn on nyt loputtava. Tässä voi katsoa peiliin niin pelaajat kuin valmentajat. Eli isken nyt puukkoa omaan selkään…

Itse ottelussa IK:n Jari-Pekka ”Jape” Luoma iski kolme osumaa. Jape aloitti maalitehtailun jo ottelun neljännellä minuutilla. Hattutemppu oli valmis 33.minuutilla. Japen maalit olivat puoliajan ainoat, joten tauolle masentavissa 3-0 lukemissa. Toisella puoliajalla IK iski vielä yhden maalin ja samaan pystyi KP-V. Kaustislaisten maalista vastasi tuttuun tapaan Jarkko Ojala. Maali syntyi Markus Palosaaren antamasta kulmapotkusta. Palosaaren paluu KP-V:n riveihin olikin ottelun ainoita valonpilkkeitä. Kunhan mies saa muutaman ottelun alle, niin johan alkaa Lyyti kirjoittamaan…

Toivottavasti tämä ripitys herättää joukkueen jäsenet. Pelkällä nimilistalla kun ei oteta yhtään pistettä. Nyt on aika taistella ja näyttää omaa osaamistaan!! Seuraava koitos on Kaustisella keskiviikkona 3.6 klo 19.30. Vastassa on Sporting, Kristiinankaupungista.

KP-V ottelussa: Ari-Matti Kivipuro mv, Jarno Pulkkinen (39.Mico Uusitalo), Henri Kuorikoski, Santtu Lehto, Markus Palosaari, Eeli Penttilä (61.Joni Onnela), Juuso Norrena ”C” (78.Matias Svartsjö), Henri Lassila (68.Jesse Känsäkoski), Joonas Syrjälä, Jarkko Ojala, Joni Uusipaikka

IK – KP-V 4-1 (3-0)
1-0 4.min Jape
2-0 16.min Jape
3-0 33.min Jape
4-0 51.min Eero Rantanen
4-1 67.min Jarkko Ojala (Markus Palosaari)

6 vastausta artikkeliin ”Futaajat kesälomatunnelmissa

  1. MarkoT

    Kiitos 4-divari viiltäväsä analyysista. Kokkolalaisena ei kannata hirveästi puhua lannan potkimisesta… Kritiikki on tervetullutta naapurikunnistakin :love:

  2. 4-divariin!!

    Kaustisen futiskulttuuri rajottuu lannan potkimiseen. Suuret on puheet mutta teot surkeeta, muutaman yksittäisen hyvän pelin pystyy pelaan mutta siihen se jää. Kaiken lisäks peli on järkyttävän huonoa. Lisää vaan värväyksiä muualta kun ei omilla pärjätä!! Tervemenoo neloseen!!

  3. puolueeton katsoja

    Puolueeton katsoja saapuu keskiviikkona tarkastamaan mikä siinä Kaustisen pelissä nyt on muka vikana. Eiköhän pisteitä ala pian kertymään, kun palaset loksahtaa kohdilleen.

    Rotaatiota on varmasti liikaa, mutta Kaustisella se tapahtuu perinteisesti pakon edessä. On sitä kuuluisaa kaikennäköstä…

  4. pelehto

    Nyt joka kaveri keskittyy siihen että antaa itsestään täydet joka pelissä,eli luulisin että kyse on tällä hetkellä asenteen puolella ja uskon puuttumisesta omaan tekemiseen. Vastuuta pelaajat, vastuuta. Kyse on joukkuelajista. Päät ylös ja keskiviikonpelistä pisteet pois!!!

  5. mate

    …Perusasiat ovat nyt hukassa. Jos peliin ei saada muutosta keskiviikkona, niin sen jälkeen mietitään radikaaleja vaihtoehtoja…..,
    miksi pitää odottaa, muutoksia pitää tehdä heti, kun huomaa tarpeen ja ilmeisesti on havaittu, koska on raportissakin mainittu.
    Vielä ehtii ennen keskiviikkoa!&#

Kommentointi on suljettu.