Töysän Kellokisoissa tunnelmaa

Eilisissä Töysän Kellokisoissa koettiin aitoa kisatunnelmaa. Ilma alkoi lämmetä kisan alkaessa ja yleisöäkin saapui paikalle ihan mukavasti. Moukaripaikalla nähtiin suomentilaston kärkiheittäjiä jokaisessa sarjassa.
N22 sarjaan oli ilmoittautunut kymmenen heittäjää, joten paikoista kolmelle viimeiselle kierrokselle käytiin kovaa kilpailua. Mirjami Järvilä heitti heti ensimmäisellä kierroksella kisan parhaansa. Heitolle kertyi mittaa 46.18 ja Mirjami tällä tuloksella kisassa viides. Jenni Penttilän kilpailu alkoi jännittävimmissä merkeissä. Kahden heittokierroksen jälkeen Jenni oli edelleen ilman tulosta. Kolmannelle kierrokselle tämä 17-vuotias lupaus sai koottua heittonsa ja leka lensi mukaviin lukemiin 48.80. Vielä viidennellä kierroksella tulos parani. Jennin tulos kisassa hienosti 50.24, jolla irtosi kolmas tila Mirka Viitamäen ja Johanna Salmelan jälkeen.
M16 sarjan moukariin osallistui neljä heittäjää. Jokaiselle heittäjällä oli ongelmia saada moukari sektoriin. Suurin osa heitoista kaartui liikaa vasemmalle.
Jesse Lehdon heitoista vain ensimmäisen kierroksen kiskaisu mitattiin. Tällä heitolla oli mittaa 57.12 ja se riittikin kisan voittoon. Kolmannen kierroksen heitto oli hyvä. Leka tippui sektoriin ja 60 metrin paremmalle puolelle, mutta ponnisteluistaan huolimatta mies ei pysynyt ringissä.
Kisan parhaasta tuloksesta vastasi Robert Häggblom miesten kuulassa. Voittotulos 19.93 ylittää Pekingin B-rajan.