KP-V taapersi kolmosessa

Kaustisen Pohjan-Veikkojen 3.divisioonan joukkue esitti perjantaina 1.8. kauden heikoimman pelinsä. Liekö keskiviikon kova ottelu Virkiää vastaan vienyt mehut pelaajista, kun koko ottelun aikana ei joukkue syttynyt kunnolla taistelemaan. Ottelun tempo oli todella heikkoa molemmilta joukkueilta, ja tämän käytti hyväkseen paremmin vieraileva NIK (Uusikaarlepyy).

KP-V:n peli on viime aikoina muuttunut mm.pelaajien loukkaantumisten myötä. Alkukauden kova vauhti on muuttunut laiskavauhtiseksi pallon ylös viemiseksi, tällä tavalla ei enään pisteitä tulla saamaan. Kärjessä pelaava Joni Uusipaikka jää liian usein ilman palloja ja silloin kun pallo saadaan ylös, niin tuki puuttuu. Joukkueen valmentajien on nyt keksittävä jokin uusi keino pelin parantamiseksi. Mitään suuria muutoksia tässä vaiheessa kautta on enään vaikea tehdä, mutta kaikki keinot tullaan käyttämään…

Itse ottelu ei perjantaina jäänyt legendaaristen matsien kirjoihin. NIK käytti KP-V:n karkeat virheet hyväksi ja niittasi tarvittavat osumat. Kotijoukkue esitti syöttöharhoja tässä ottelussa solkenaan. Pallo ei löytänyt helpossakaan paikassa omia pelaajia, vaan päätyi kerta toisensa jälkeen vastustajalle.
Tauolle lähdettiin 0-1 lukemissa. Tässä vaiheessa kotijoukkueella oli vielä toivoa paremmasta, mutta taivas synkkeni toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla. Edellisisssä otteluissa hyvin pelannut puolustus uinui ruususen unta, vastustaja puolestaan oli hereillä, valitettavasti… Lukemat 0-2.

KP-V iski kavennuksen ottelun 69.minuutilla. Kotijoukkueen paras pelaaja Sami Finnilä pääsi niittaamaan pommin vastustajan verkon perukoille.
KP-V:n paras jakso tuli silloin kun tilanne oli 1-2 vierailijoille. Tasoitusmaali roikkui ilmassa pitkään ja KP-V loi useita vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Valitettavasti osumaa ei koskaan syntynyt, vaan vierailijat niittasi loppulukemat 1-3:een nopeasta vastahyökkäyksestä.

NIK-ottelussa KP-V sai riveihinsä tervetulleen paluumuuttajan, kun Arto Aspfors debytoi joukkueessa. Miehestä on varmasti paljon iloa jatkossa ja jos hyvin käy niin loppukaudesta kentällä viilettää kolme Aspforsia:) Joukkue saa nyt harjoitella uusia kuvioita viikon verran. Seuraavana vastassa on ns.6 pisteen ottelussa IK Myran.

KP-V ottelussa: Toni Peltoniemi (mv.), Henri Kuorikoski, Sami Finnilä, Santtu Lehto, Timo-Jaakko Paasila, Herni Lassila (Jesse Känsäkoski), Juuso Norrena ”C” (Antti Salonen), Tero Karhu (Arto Aspfors), Jarno Känsäkoski, Heikki Uusitalo, Joni Uusipaikka.