KP-V ja Virkiä maalittomaan tasapeliin

Kaustisen Pohjan-Veikkojen jalkapallon edustusjoukkueen taival syyskierroksella on alkanut kahdella tasapelillä. Ottelut olivat varsin eriluontoisia. Ensimmäisessä ottelussa taisteltiin hidas tempoisessa ottelussa ja keskiviikkona 30.7. tempoa riitti vaikka seuraaviin otteluihin. Jälkimmäisessä ottelussa vastaan asettui Lapuan Virkiä.

Virkiä aloitti ottelun todella fyysisesti. Kotijoukkue ei ollut aivan valmistautunut moiseen ryminään ja hallinta olikin pitkään vierailijoilla. Tämä ottelu kertoi sen, että syyskierroksella jokaisen ottelun taso on kova. Pisteitä ei tulla saamaan ilmaiseksi, vaan jokaisesta pallosta on annettava kaikkensa.
Fyysinen peli tuotti muutaman ikävän loukkaantumisen kotijoukkueelle. Juoksukone Joonas Kivinen mursi nenänsä ottelun 9.minuutilla ja pelit on toviksi miehen osalta pelattu. Tsemppiä äijälle!!

KP-V pääsi pikkuhiljaa paremmin ja paremmin mukaan ottelun tempoon, silti vaarallisimmat tilanteet loi Virkiä. Kotijoukkueen puolustus kesti kumminkin loistavasti, nelikko Timo-Jaakko Paasila, Santtu Lehto, Sami Finnilä ja Juho Fränti hoiti lapualaasten yritykset tylysti väljemmille vesille. Lisäksi maalissa pelannut Andreas Kaitajärvi oli itse varmuus tolppien välissä. Sitä vastoin vierailijoiden molari jätti itsestään varsin epävarman kuvan, harmi vain ettei miestä pystytty laittamaan todelliseen testiin koko ottelun aikana. Maalikone Joni Uusipaikka oli varsin yksinäinen kaveri kotijoukkueen kärjessä, syötöt eivät löytäneet nyt miestä ja paikkoja ei vaan saatu luotua.

Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty. Sen sijaan ihmeellinen valitus vierasjoukkueen osalta kesti koko ottelun ajan. Tuomarin tekemiä tuomioita vinguttiin jatkuvasti. Tosin tätä osattiin odottaa kuin kinkkua joulupöytään…

Toiselle puoliajalle KP-V joutui jälleen tekemään vaihdoksen, kun keskikentän ankkuri Heikki Uusitalo loukkaantui. Samalla tehtiin pieni taktinen muutos, jonka avulla pelattiin vierailijoiden ehdottomasti paras pelaaja pois kuvioista. Markku Aspfors sai päällystakin roolin ja täytti sen mallikkaasti kun löysi oman pelaajansa:)

Ottelussa KP-V joutui enemmän puolustamaan kuin hyökkäämään. Pallon siirtely ei ollut tarpeeksi nopeaa ja ennen kaikkea sitä ei nyt pystytty pelamaan maassa. Korkeat pallot kun ei vaan sovi joukkueen tyyliin. Palloa olisi pitänyt pystyä pitämään enemmän omilla, kun hyökkäykset jäävät liian lyhyiksi niin vastustaja saa määrätä ottelun tahdin.
Virkiä olisi ollut voitettavissa ja lopussa parhaat paikat tulikin KP-V:lle, mutta väsyneillä jaloilla ei enään saatu tarkkoja laukauksia. Tässä ottelussa olisi tarvittu armeijan harmaisiin lähteineitä pikakiitureita, mutta Suomen rajojen puolustaminen on loppulaskelmissa tärkeämpää kuin pallon liikuttaminen Kaustisen viheriöllä. Joka tapauksessa koko joukkue antoi parhaansa, siitä iso kiitos jokaiselle joukkueen jäsenelle. Kuningaspeli on kaikessa vaikeudessaan haastava, mutta upeita elämyksiä tarjoava JOUKKUEpeli.

Joukkueen tahti jatkuu todella tiiviinä, sillä seuraava ottelu on jo tulevana perjantaina Kaustisella. Silloin vastaan asettuu tasaisen kova NIK. Saapa nähdä millaisen joukkueen KP-V:llä on kentälle heittää, se kumminkin on varmaa että pisteistä tullaan taistelemaan viimeiseen asti. Ottelu alkaa klo 18.30 ja silloin tukijoukot ovat tarpeen.

KP-V ottelussa: Andreas Kaitajärvi (mv.), Santtu Lehto, Sami Finnilä (70.Antti Salonen), Timo-Jaakko Paasila, Juho Fränti (56.Jarno Pulkkinen), Heikki Uusitalo (45.Markku Aspfors), Juuso Norrena ”C”, Henri Lassila, Joonas Kivinen (9.Antti Vintturi, 75.Matias Svartsjö), Jarno Känsäkoski, Joni Uusipaikka

KP-V – Virkiä 0-0 (0-0)

Yksi vastaus artikkeliin ”KP-V ja Virkiä maalittomaan tasapeliin

  1. Katsomo

    Vierasjoukkueen valittamisesta tuomarille. Katsomosta kuunnellessani,niin voisin sanoa,että sama ininä kuului molemissa joukkueissa ja vaihtokopeissa. Tuosta pallon liikuttamisesta Kaustisen ”viheriöllä”. Siitähän ei käytännössä voi tulla oikeastaan mitään,koska kenttä oli,ku perunapelto!

Kommentointi on suljettu.