Nivalasta kaksi juoksu-cup voittoa

Juoksucup jatkui eilen Nivalassa, ja vuorossa olivat keskimatkat. KP-V:n nuoret valtasivat kaksi ykköstilaa, yhden hopean ja yhden pronssin

Nelli Pekkarinen sai tällä kertaa kunnon vastuksen 600m:llä, kaustislaisen voitto ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut uhattuna, Nellin voittoaika 1.57,97 oli oma ennätys. Toiseksi juossut GIF:n Janette Granö jäi vain runsaan sekunnin, ja kolmanneksi juoksi Alavieskan Sara Pudas ennätyksellään 2.00,34.
Nelli on jo varmistanut T11 juoksucupin voiton maksimipistein 80

12- ja 13-vuotiaat tytöt juoksivat yhtä aikaa. Vauhdin pidosta huolehti Johanna Uusitalo aina loppusuoran alkuun saakka, sitten perässä juosseet Inka Remesaho ja Jenna Vähähyyppä kirivät ohi. Toholampilaisen voittoaika 600m:llä 1.55,20 tiesi omaa ennätystä. Johannan pronssiaika 1.57,00, viidenneksi juossut Vilja Peltoniemi alitti myös kaksi minuuttia ajallaan 1.59,36.
Neljän osakilpailun jälken kärkipaikkaa pitää Inka Remesaho pistein 70 ennen Johanna Uusitaloa, jolla on 64 pistettä. Kolmantena pistein 58 olevalla Jenna Vähähyypällä on yksi kisa vähemmän, joten hänellä on mahdollisuus nousta vielä voittoon, jos voittaa päätöskilpailun.

Samassa lähdössä mukana ollut T13 sarjan Nuppu Peltoniemi seurasi nuorempiaan neljäntenä aina loppusuoran alkuun, ja kiri sitten lähdön kärkeen ja sarjansa voittoon ajalla 1.54,40.
T13 sarjan cupin kärjessä on Ilona Haasimäki pistein 38. Nuppu jakaa 20 pisteelllä kakkospaikkaa Karoliina Ukskosken ja Taru Huopanan kanssa

P13 sarjan ylivoimaiseen voittoon juoksi tämän kesän löytö Sievin Patric Rajala. Antti Rauma kiri juoksun kakkoseksi ennätyksellään 1.50,36 ennen kolmanneksi tullutta Tohlammin Aleksi Klemolaa.
Patric Rajala on varmistanut sarjan cup-voiton. Myös Antti Rauman kakkospaikka on jo selvä.

Hyvän loppukirin ottanut, vielä ensi vuonnakin T9:ään pääsevä Julia Kivinen nousi lopulta sarjassaan neljänneksi, 600m:n aika ihan hyvä 2.20,40. Aikaisemmin illalla Julia oli jo putsannut pituusennätyksensä tulokseen 3,34, ja sillä lohkesi kolmas sija.
T9 sarjan juoksucupia johtaa Enni Katajalaakso 70 pisteellä ja pitänee kärkipaikan loppuun saakka. Julia Kivinen on pistein 42 neljäntenä tässä vaiheessa

13-vuotisten poikien korkeudessa kolmanneksi tullut Elias Purola sivusi ennätystään lukemin 1,35. Akseli Känsälän ensikokeilu lajissa tuotti mukavan tuloksen 1,30.
Eemeli Puronaho voitti satasen ajalla 11,99. Pituudessa syntyi ennätystulos 5,83 sallitussa tuulessa.