Mirjami Järvilä viides Kajaanissa

SM-kilpailujen päätöspäivänä KP-V:n moukarinaiset kartuttivat pistesaalista. Mirjami Järvilän hieno avausheitto N19 sarjassa kantoi lukemiin 50.37. Tämä heitto jäi Mirjamin parhaaksi ja sijoitus hienosti viides. Jokainen sentti oli tänään tarpeen, sillä vain sentin heikommalla tuloksella Lappajärven Hanna Niemelä sijoittui kuudenneksi.
Paluun moukarinkiin tehnyt Saara Järvilä kisasi 22- vuotiaiden SM- kilpailuissa Lahdessa. Saaran tasaisen sarjan paras heitto oli neljännen kierroksen kiskaisu. Tulos 39.60 ja sijoitus kuudes. Voiton pokkasi odotetusti Lena Solvin tuloksella 63.08.
Kajaanissa 200 metrin ensimmäisessä alkuerässä starttasi Eemeli Puronaho. Eilinen 400 metrinen kismitti ja mies venyi radalla uuteen omaan ennätykseen. Eemeli erässään viides ennätystuloksella 23.77.
Keravalla P15 sarjan 300 metrillä Pontus Salonen sijoittui erässään kuudenneksi ajalla 40.35. Kaustislaisten esitykset tämän kesän SM-kilpailuissa päätti Miika Pajukangas P15 sarjan 2000 metrillä. Tilastotulokset olivat kilpailussa pelkkiä numeroita. Moni kaveri venyi kisassa kesän parhaimpaansa. Miika Pajukangas juoksi kovatasoisessa kilpailussa aivan ennätyksensä tuntumaan. Sijoitus yhdeksäs ajalla 6.15,65.