Jesse Lehto MM-finaalissa kahdestoista

Jesse Lehto on tehnyt kaustislaista urheiluhistoriaa. Eilisestä karsinnasta itsensä tuloksella 68,14 hienosti finaaliin heittänyt nuorukainen on seuran ensimmäinen MM-tasolla kilpaillut yleisurheilija.
Karsinta oli kuitenkin vienyt jo parhaan terän, eikä Jesse enää tänään käydyssä finaalissa aivan eilisiin lukemiin pystynyt. Joka tapauksessa tavoitteena ollut finaalipaikan saavuttaminen oli huikea suoritus, finaalissa saavutetut lukemat 64,92 riittivät sijaan 12.
Lahjakkaan nuorukaisen arvokisaputki on nyt joka tapauksessa avattu. Vasta 16-vuotias heittäjälupaus pääsisi vielä ensi vuonnakin samaan sarjaan, mutta koska kisoja järjestetään vain joka toinen vuosi, niin Jesse voi valmistautua seuraavaksi 19-vuotisten arvokisoihin joko ensi tai sitä seuraavina vuosina.

Seuraava edustustehtävä kaustislaista odottaa jo vajaan parin viikon kuluttua. Tuolloin Jesse edustaa maataan Tampereella järjestettävillä olympiafestivaaleilla

14 vastausta artikkeliin ”Jesse Lehto MM-finaalissa kahdestoista

  1. MN

    Jesse Tampereella 4. karsinnoissa. Tosi hieno suoritus Jesse!! Onnea! 🙂 Nyt vaan Finaaliin samanlainen vire päälle niin mitali voi olla sun…Onnea myös valmentajalle ja kotiväelle!!

  2. S &T

    Paljon onnea Jesselle ja koko perheelle! Tosi hieno suoritus. :weirdo:

  3. koulun täti

    Kyllä me olhan niin ylypeitä sinusta Jesse! Lisää tätä!:)

  4. Inansaarelaiset

    Hurjasti ONNEA sinulle JESSE!!Toivotaan että pääset vielä PITKÄLLE!!!Ja olethan jo päässytkin!!!

  5. hammer

    Onnea Jesse! Kova saavutus! Tampereella sitten lekaa vielä pidemmälle! 🙂

  6. Paukku

    Onneks olokoon! Kyllä kova työ tuottaa tulosta. Huuuuikeita kaaria!:O

  7. jullamo

    HIENOA JESSE!Taas kerran järjestit sydämmen tykytyksiä meille kaikille.Olet loistava.Olette tosi hieno tiimi valmentaja-vaari kanssa.Rankka raatamisenne on tuottanut tulosta.Voimia ja intoa jatkossakin.ONNEA TEILLE MOLEMMILLE!!TERVETULOA KOTIIN ja seuraavaan ”spurttiin” Tampereelle.t.Juh

  8. Jussi H

    Onneksi olkoon Jesselle ja perheelle ja tietysti valmentajalle.Iso asia seuralle kun on mm-tason urheilija seurassa….

Kommentointi on suljettu.