KP-V taistelee noususta Ykköseen

Kaustisen Pohjan-Veikkojen futsalmiehistö on enään yhden voiton päässä noususta Futsal Ykköseen. Tämä voitto vaaditaan Rovaniemen Kanuunoista karsintaottelussa sunnuntaina 29.3.2009 klo 18.00 Lapin urheiluopistolla.

Ottelussa kohtavaat kaksi toisilleen tuntematonta yhdistelmää, mutta kotikenttäedun turvin on Rovaniemeläisillä selkeä etulyöntiasema. Matka on pitkä Kaustiselta Rovaniemelle, mutta KP-V lähtee otteluun taistelemaan ennakkoluulottomasti ja tavoitteena on vain voitto. Rovaniemelle saakka on turha lähteä vain kättelemään vastustajaa 🙂

Kanuunoiden riveissä pelaavat mm. Matti Hiukka, Marko Koivuranta ja Antti Peura. Tuttuja nimiä kesäisen pallopelin saralta. Panokset ovat ottelussa varsin selkeät. Voittaja pelaa ensi kaudella Futsal Ykköstä, häviäjä kerää vermeet ja hakee uutta vauhtia Kakkosesta.

2 vastausta artikkeliin ”KP-V taistelee noususta Ykköseen

  1. Andy

    Nuo Lapin reissut on ollu viime vuosina suht pahoja. Koittakaa hoitaa homma jampat… Niin saatais aikanaa valmistuvalle urhiksen laajennukselle jotain yleisöä kiinnostavaa lajia muutakin kuin Bingo. :love:

  2. herkules

    huh huh 😀 on tämä peli kyllä niin koiran aikaan,mutta ei se auta. Toivottavasti veikot saa hyvän nipun mukaan..

Kommentointi on suljettu.