KP-V kukisti Reiman harjoitusottelussa

Kaustisen Pohjan-Veikkojen edustusjoukkue jatkoi lauantaina harjoitusotteluitaan Kokkolan Kipparihallissa. Vastassa oli viime kauden kolmosen yllättäjä (3.sarjassa) Ykspihlajan Reima. Flunssa oli karsinut KP-V:n miehistöä, mutta jalkeilla oli silti varsin iskukykyinen joukkue.

KP-V:n riveissä tekivät debyyttinsä Ari-Matti Kivipuro, Jarkko Ojala, Mikko Mäkinen sekä yllätyskortti Tuomo Koskela. Kivipuro, Ojala sekä Mäkinen ovat sopimukset Veikkoihin tehneet, Koskelan osalta neuvottelut ovat vielä kesken. Uusien kasvojen myötä peli oli hieman hakemista varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Tätä vielä sekoitti tuomarin Casino Royal-tyylinen vihellystaktiikka 🙂

Ensimmäisen maalin Reima sai todella erikoisesti. Henri Lassilaa rikottiin keskialueella todella törkeästi kahden miehen voimin. Tuomari seisoi vieressä, mutta ei reagoinut millään tavoin tilanteeseen. Kaustislaiset lopettivat pelaamisen odottaen vihellystä, mutta näin ei käynyt. Sitä vastoin Reiman vanhakettu Mikko Annala oli hereillä, ja toimitti pallon hölmistyneen KP-V:n maalivahti Kivipuron selän taakse. Annala osoitti, että aina kannattaa pelata vihellykseen asti. Puoliaika toi Reimalle ja Annalalle myös toisen maalin, kun KP-V:n pakki lahjoitti hänelle pallon omalla puolustusalueella. Annala kiitti ja kumarsi, iskien 2-0 osuman.

Toista puoliaikaa vei sitten KP-V. Joukkue heräsi pelaamaan ja pallo alkoi liikkua pikkasen rivakammin pelaajalta toiselle. Edelleen turhia pallon menetyksiä tuli aivan liikaa, mutta syöttöprosentti saattoi nousta jopa 20:een 🙂 Kaustislaisten kavennuksen iski Matias Svartsjö. Koskela riisti pallon ja vapautti Joni Uusipaikan. Uusipaikka lainasi pallon Svartsjölle, joka sijoitti todella kauniisti maalin alakulmaan. Tasoituskin tuli varsin nopeasti. Tällä kertaa Uusipaikka viimeisteli Mäkisen keskityksen laidasta. Tilannen 2-2 ja ote täysin KP-V:llä. Voittomaalin KP-V:lle iski Jesse Känsäkoski, syötön tarjoili Ojala. Ottelu päättyis siis KP-V:n 2-3 voittoon.

Pelirohkeutta etenkin kaustislaiset kaipaavat lisää. Lauantaina oltiin liian arkoja tekemään rohkeita ratkasuja, mutta kauden lähetessä tähän varmasti saadaan lisää uskoa. Pelirohkeudesta oli positiivinen esimerkki Mikko Mäkisen hienot nousut laitapakkina. Tätä kautta peliin saadaan aimo annos monipuolisuutta.
Linjojen välit venyivät välillä liian pitkiksi, mutta pelin edetessä joukkue pelasi tiiviimmin. Joukkue on pelannut nyt kaksi ensimmäistä harjoitusottelua voitokkaasti. Tiistana 3.3. onkin edessä kova testi, kun vastassa on VPS-j Vaasan Botniahallissa. Viime kaudella kakkosessa pelannut VPS-j laittaa varmasti KP-V:n miehet taistelemaan.

KP-V ottelussa: mv. Ari-Matti Kivipuro, Timo-Jaakko Paasila (Jarno Pulkkinen), Tuomo Koskela, Eeli Penttilä ”C”, Mikko Mäkinen, Aleksi Salminen (Jesse Känsäkoski), Heikki Uusitalo, Henri Lassila (Matias Svartsjö), Joonas Syrjälä, Jarkko Ojala ja Joni Uusipaikka.

14 vastausta artikkeliin ”KP-V kukisti Reiman harjoitusottelussa

  1. Andy

    jep jep..
    Reiman ”kokeneet kolmosen pelaajat” lenkille. :puke:

  2. Paikalla ollut

    Se on totta että peliä pitää parantaa ja rajusti.Mutta on hyvä asia että saa tuollaisellakin esityksellä voiton aikaiseksi.

  3. gin tonic

    Väsy iski.. tai sitten veikkojen kova kuntopuoli vain tuli esille:idea: . Tällä kertaa pihlajalaiset vain putosivat kyydistä.. vaihdoista huolimatta. Mutta paljon pitää sinistenkin vielä parantaa peliä.

  4. Paikalla ollut

    Reima ei saanut itse kyllä mitään aikaan.Ja Kaustiselta jäi saamatta kaksi selvää pilkkua.Lisäksi ihmetyttää että kuinka se väsy voi iskeä noin kovasti jos vaihdetaan ”koko” kentällinen…

  5. MarkoT

    Mielenkiintoista että harjoitusottelut aiheuttaa kunnon spekulointia ^_^ Tässä vaiheessa kautta tuloksilla ei ole mitään merkitystä. Näistä voitoista kun kukaan ei saa pisteitä sarjaan 🙄 Niin, ja tarkoitan, että on vain positiivista kun ottelut kiinnostaa. Eli kommenttia vain kehiin.

  6. pöö

    kaustinen tulee olemaan sarjan ylivoimaisesti juoksuvoimaisin porukka ens kaudella, mutta riittääkö nuorten pelaajien kovuus, kokeneita kolmosen pelaajia vastaan.

  7. joo11

    reimalta vaihtu melkeen kentällinen miehiä puoli ajalla ei ihme että peli vähän hajoss..

  8. MarkoT

    Tietenkin vaatii vielä hieman töitä, että mahtuu jostain KPV:stä KP-V:n pelaavaan ryhmään ^_^ Koskela ja Kivipuro pelasivat vihreissä ykköstä kaudella 2006.

  9. Andy

    Eli selkeä vahvistus olisi siis kyseessä.

    Jos sopimus tulee niin Kp-v:ssä alkaa olla jo useampi pelaaja joka omaa kokemusta 2:sesta tai ylempää. Mahtavaa.

    Ei muuta ku Vepsu-jiin kaatoon…

  10. MarkoT

    Koskelan viime vuosien seuroja ovat mm.GBK ja KPV. Nuorekkaasta iästä huolimatta, kokemusta löytyy ykkösestä sekä kakkosesta ^_^

  11. Andy

    Onko ”yllätyskortti” Koskelasta tietoo missä on pelannut viime vuonna/vuodet?

  12. Tiistaina paikalla

    On se Takala nopee kirjottaan näitä raportteja. thumbs up kaikille etenki ”läski” Koskelan pelaamiselle 90min! 😛

Kommentointi on suljettu.