Karnevaalimitalistien sarja jatkui

Moniottelijanuoret kokoontuivat Kauhavalle 3.7 torstai-illan aloituskisaan ja sen jälkeisiin lajikarnevaaleihin, mutta keskipohjalaisia ei nimilistoilta löydä etsimälläkään. Kaksi hullunrohkeaa punapäätä kuitenkin lähti puolustamaan KP-V:n moukarimörssärien hankkimaa karvenvaalikisojen menestyssarjaa. Ja kuinka ollakaan, P12 sarjan 3-ottelusta oli tuomisina tähänastisen tenavaurheilun komeimmat pystit – Eliakselle hopea ja Eemelille pronssia.

Purolat_moniottelukarnevaaleissa2008

Moniottelukarvevaalit on vielä melko tuntematon tapahtuma. Kisat vetivät eri sarjoihin noin 70 osallistujaa. Avauksessaan moniotteluiden lajikapteeni Jarkko Finni osuvasti totesikin, että positiivisia hulluja nuo moniottelijat. Moniottelu on ennen kaikkea taistelua itseään vastaan, taistelua omien ennätystensä parantamiseksi. Elias tekikin ennätyksensä jokaisessa lajissaan, 60 metrin aitajuoksussa, korkeudessa ja keihäässä.

Yksi vastaus artikkeliin ”Karnevaalimitalistien sarja jatkui

Kommentointi on suljettu.