KP-V voitti dramaattisen ottelun

KP-V:n jalkapallon edustusjoukkue jatkoi vakuuttavia esityksiään torstaina 12.6. Alavetelin urheilukentällä. Vastaan asettui pakkovoiton edessä ollut IK Myran. Taistelu pisteistä ja paikasta auringossa on armoton, vain Öja ja NIK ovat tällä hetkellä lähes varmat joukkueet syksyn 3.divisioonaan.

Ensimmäisen puoliajan avaus 15.minuuttia oli molempien joukkueiden osalta puulaakitasoa. Vaarallisia tilanteita ja sydämmen tykytyksiä syntyi molemmille maaleille solkenaan. Koko joukkueen puolustuspelaaminen oli vain kirjaimia pelaajien mielessä. Mielen päällä tuntui olevan kesän kärpäset ja edessä odottava Provinssi Rock. Kaiken lisäksi pelin alku minuuteilla KP-V menetti tärkeän pelaajan, kun Santtu Lehto loukkaantui ensi minuuteilla.
Rockin hurmasta pääsi ensimmäiseksi eroon KP-V. Joukkue heräsi pelaamaan ja syötöt alkoivat löytämään omia pelaajia, myös puolustus pelaaminen koki heräämisen.
Tähän väliin on hyvä sanoa että puolustaminen ei tarkoita sitä että pakeiksi nimetyt pelaajat vastaavat yksinään puolustamisesta, vaan puolustaminen kuten hyökkääminenkin on koko joukkueen toimintaa. Jalkapallo on joukkuepeli isolla J:llä.

Avausmaali syntyi kun Timo-Jaakko ”linko” Paasila heitti sivurajaheiton, jonka otti haltuun maalipörssin piikkipaikka hallussaan pitävä Joni Uusipaikka. Uusipaikka niittasi 0-1 lukemat tulostaululle. Tämän jälkeen ote oli täysin vierailijoille, joka myös vastasi seuraavasta osumasta. Osuman teki jälleen kuuluttajan sanoin, sama mies, eli Uusipaikka. Taukolukemat 0-2 olivat osittain ansaitut, mutta olisivat voineet myös olla 4-8.

Toinen puoliaika ehti edetä vain minuutin verran kun päivän sankari Uusipaikka iski puhtaan hattutempun. Lukemat vakuuttavasti 0-3 ja peli näytti ratkenneen. Pian tämän jälkeen tapahtui jotain todella ikävää. IK Myranin pelaaja syöksyi pallon perään. Samaa pallo tavoitteli KP-V:n maalissa pelannut Toni Peltoniemi. Miehet törmäsivät yhteen ja kotijoukkueen Tomas Dalhem jäi makaamaan maahan tuskissaan. Törmäyksen johdosta miehen sääriluu katkesi, ja peli oli poikki lähes 20 minuuttia vaadittavien toimenpiteiden johdosta.
Todella ikävän tapahtuman jälkeen peli jatkui, mutta ymmärrettävistä syistä johtuen pelin taso ei enään korkeaksi noussut. Tsemppiä Dalhemille ja pikaista paranemista.

Ottelun viime hetkillä pääsi IK Myran iskemään kavennuksen, mutta ottelun kululle sillä ei ollut enään merkitystä. Peli päättyi KP-V:n 1-3 voittoon ja arvokkaat pisteet matkasi Kaustiselle. Näillä pisteillä KP-V vankisti sarjan kolmostilaansa. Joukkueen kauden saldo tällä hetkellä on 4 voittoa, 3 tasapeliä ja 1 tappio. Maalivahtiongelmien kanssa kamppaillut KP-V sai mainion tuuraajan omasta miehestään. Kiitokset Peltoniemen perheelle että veränvartija saatiin tolppien väliin:)

KP-V ottelussa: Toni Peltoniemi, Henri Kuorikoski, Timo-Jaakko Paasila, Markku Aspfors, Santtu Lehto (Eeli Penttilä), Jarno Pulkkinen (Antti Vintturi), Juuso Norrena (Olli Pynssi), Heikki Uusitalo, Ari Puumala (Antti Salonen), Aleksi Salminen (Jesse Känsäkoski), Joni Uusipaikka.

Joukkueen seuraava ottelu on torstaina 19.6. Kaustisella. Silloin vastaan asettuu Lohtajan Veikot. Tarkempi alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Joukkueen valmentaja haluaa lähettää terveiset kaikille pelaajille ja toivottaa nautinnollista viikonloppua. Jos jotakin pelaajista jäi mietityttämään pelin toisen puoliajan draamaattiset tapahtumat, niin asiasta voi keskustella allekirjoittaneen kanssa. Sitä varten valmentaja on…

3 vastausta artikkeliin ”KP-V voitti dramaattisen ottelun

1. Alexander Mahone

Yllättävän kauan Dahlem on säilyny ehjällä sääriluulla..
    Mies painaa joka pelissä ku hirvi nevalla.. paranemisia!!

2. VV

Ei mahtunut edelliseen viestiin mutta paranemisia IK Myranin Dalhemille!

ps. tää on ihan typerää, ei saa laittaa kahta viestiä 900sek. sisään.

3. VV

Hieno voitto ja kohta alkaa KP-V:n jatkopaikka olla taputeltu. Vielä pisteet Lovelta niin voila. Jos Uusipaikka on tehnyt hattutempun niin kuinka monta missattua maalipaikkaa Ullavalla oli? Onneks Antero oli avauksessa, muuten oisin vaatinu potkutja managerille ja Geiriltä taas vahva paluu.