B-juniorit kotivoittoon

KP-V:n B-juniorit saivat kotiottelussa vastaansa Pedersören. Ottelu alkoi kaustislaisten osalta hienosti ja joukkue ottikin pelitilan täysin haltuunsa. Pallo liikkui melko mallikkaasti mieheltä toiselle ja maalitilanteita alkoi syntyä tasaiseen tahtiin. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin kun peliä oli pelattu 15 minuuttia. Olli Heikkala kaadettiin rangaistuslaukauksen arvoisesti, ja pallo pilkulta hallitusti verkon perukoille, laukojana Taneli Virkkala. Tämän jälkeen KP-V lopetti pelaamisen ja PeFF sai hieman otetta itselleen, mutta taukotilanne kuitenkin kaustislaisille 1 – 0.
Toinen puoliaika alkoi taas totaalisella KP-V:n hallinnalla ja pelikellon näyttäessä 45 min siirtyi kotijoukkue 2 – 0 johtoon, maalintekijänä jälleen T Virkkala. Maalisyötön tarjoili Jere Åby. Loppulukemat 3 – 0 viimeisteli J Åby Teemu Sillanpään loistavasta syötöstä. Koko joukkue esiintyi pitkästä aikaa todella edukseen, ottelun parhaimmistoon kuuluivat maalintekijä T Virkkalan lisäksi keskikentän raataja T Skantsi, sekä topparikaksikko P Purola ja H Heikkilä. Joukkue kiittää runsaslukuista katsojajoukkoa kannustamisesta!