Jesse Lehto miesten moukaria 60,28 !!

Karnevaalien päätöskisa tarjosi avajaispäivän tapaan mahtavan kaustislaissuorituksen. Vielä 17-sarjaan kuuluva Jesse Lehto kiskaisi 7,26-kiloisen lekan komeisiin lukemiin 60,28. Miesten kisan voittaja nousi silti vielä eri kymmenmetriluvulle. Eilen epäonnistuneen ja ilman tulosta jääneen Ukrainan Artem Rubankon pisin kaari kantoi 71,82. B-kisassa mukana ollut niin ikään 17-vuotias Ilmari Lahtinen on edelleen rautaisessa kunnossa, kuusikiloista välinettä heittänyt noormarkkulainen heitti oman hienon ennätyksensä 69,34, joka vei hänet saman tien myös sarjan M19 tilastokärjeksi.
jesse lehto23
Jessen kuudes heitto alkaa

Helteisessä ja pienessä vastatuulessa käyty miesten B-kisa ei juurikaan tulostasoa pudottanut, pitkiä heittoja tuli eka kierroksesta lähtien. Jesse Lehdon rikki mennyt avausheitto kantoi noin 58m. Toisella syntyi jo oma ennätys 56,08, kolmannella rikkoutui miesten A-luokka lukemin 57,56. Neljännellä tuli sitten täysosuma, rautapallo laskeutui tavoitteena olleen kalkkiviivan paremmalle puolen upein numeroin 60,28, tuloksella irtosi kisassa neljäs sija.
Niko Lehto ei saanut pyrähdyksiinsä tänään aivan samaa tempoa kuin torstaina, tasaisen sarjan paras 56,75 tuotti seitsemännen tilan.
palkintopalli
B-kisan voittokolmikko: Mats Granö, Artem Rubanko, Kai Räsänen

Naisten B-kisan voittoon heitti Nina Scvedoff tuloksella 56,90. Mirjami Järvilän kesän avauskisa toi mukavat lukemat 47,51 ja kuudennen sijan

2 vastausta artikkeliin ”Jesse Lehto miesten moukaria 60,28 !!

  1. Martta

    Moukarikarnevaalien kaikki tulokset nyt KP-V:n etusivulla osiossa ”Tulokset”

  2. Erkki

    Voisiko leirikilpailun (4.7.)
    kaikki tulokset julkistaa pikaisesti.
    Kiitos!

Kommentointi on suljettu.