Karnevaalimitalisteja lisää

Karnevaaliviikonlopulta tuli useita mitaleja Perhonjokilaaksoon.

Kaustisen moukarikarnevaalien ja KP-V:n hyvän menestyksen lisäksi lähialueen seurojen nuoret liikkuivat myös muissa karnevaaleissa. Perhon Kirin Hannu Tiaskorpi voitti P13 sarjan korkeuskarnevaaleilla Nastolassa ja hätyytteli 165 cm:n piirinennätystä jääden siitä vain sentin. Sunnuntain 2. kisassa VetU:n Hannes Torppa voitti M 17 sarjan hyvällä ennätystuloksellaan 184 cm.

P12 sarjassa Halsuan toivon Janne Suominen voitti Kokemäen kiekkokarnevaaleilla kiekon tuloksella 33,42 ja Minna Suominen (N19) oli Kyröskosken kuulakarnevaaleilla toinen 13,21 ennätyksellään.

Keihäskarnevaalit on perinteisesti kerännyt eniten osallistujia nuorten sarjoihin – niin tänäkin vuonna. Kovatasoisen ja jopa ulkomaalaisia kärjessä pitäneen N17 sarjan kuudes oli Halsuan Heli Jokela hyvällä tuloksella 39.86. 40 metriä on mennyt tänä vuonna jo rikki keväällä Kuortaneella.

Kauhavan moniottelukarnevaaleilta KP-V nappasi kaksoisvoiton P14 sarjan kolmiottelussa (aidat, kuula, korkeus) Elias Purolan voittaessa pistein 956 ja Eemeli Purola ollessa toinen 918. P11 sarjassa Eemil Ali-Haapala oli 60m, kuula, pituus kolmiottelun neljäs pistein 816 p.

3 vastausta artikkeliin ”Karnevaalimitalisteja lisää

  1. MarkoT

    Sussulla oli aamuhiekat silmissä^_^ Tämän jutun laati Manu Purola. Kiitokset jutusta ja rakkaalle naapuriseuralle terveisiä.

  2. susanna

    Kiitos Matille kun kirjoitat naapuriseurojen menestyjistä… mistä meille tämmönen Matti.

Kommentointi on suljettu.