12-15 vuotisten pm Nivalassa

Yhteensattumien vuoksi puoliintuneella eikä aivan silläkään vahvuudella Nivalassa mukana ollut KP-V:n 12-15-vuotisten iskujoukko pystyi silti kahteen mestaruuteen, kolmeen hopeaan ja yhteen pronssiin. Kaikki seuran ikäluokkaan kuuluvat tyttöurheilijat puuttuivat ja muutama poikakin samanaikaisesti Kalajoella käytävän JukuJuku-leirin takia.
Avauspäivän menestynein kaustislainen oli 14-vuotias Eemeli Purola, jonka keihäsmestaruus irtosi luvuin 35,40, lisäksi kuulasta tuli hopeaa. 15-vuotias Antti Mäkelä voitti korkeuden ja keihään pronssi tuli ennätystä hipoen numeroin 47,00. Elias Purolan nappasi korkeuden hopean enätyksellään 1,40 ja satasen neljäs tila irtosi niinikään ennätyksellä 14,41.
001
Elias satasella, vieressään pronssin napannut Oskari Nivala

Akseli Myllymäen mitalitili aukesi P12 korkeudessa, pronssitulos oli 1,20. Tasaisessa kuulakisassa tuli viides sija ennätysnumeroin 8,84.
005
Akseli Myllymäen tyylinäyte kuulasta

Halsuan kuulantyöntäjät nappasivat kaksi mestaruutta Riikka Hietalahden voittaessa sarjan T13 ja Janne Suomisen sarjan P12. Veteli nappasi mestaruutensa juoksuradoilta. Viljami Parpala oli ylivoimainen satasella ja Pauli Mäkelä yllätti kanssakilpailijansa 800m:n kiritaistelussa