B-juniorit aloittivat syyskierroksen vierasvoitolla

KP-V:n B-juniorit aloittivat syyskierroksensa vierasottelulla GBK:ta vastaan. Peli alkoikin vahvasti kaustislaisten hallinnalla ja kun peliä oli pelattuna neljä minuuttia siirtyi KP-V johtoon Jere Åbyn maalilla, maalisyötön tarjoili Arttu Penttilä. Pelikellon näyttäessä 15 min iski KP-V toistamiseen, tällä kertaa maalintekijänä toimi Taneli Virkkala, jonka hallittu kaukolaukaus leijaili yli vastustajan maalivahdin. Mutta sitten hallitsikin GBK. Kaustislaiset hävisivät lähes kaikki keskikentän kaksinkamppailut, ja pallonmenetyksen jälkeen tilanne kaventui 1 – 2. Tällöin peliä oli pelattuna 26 minuuttia. 35 min kohdalla nähtiin sitten GBK:n tasoitusmaali, kun J Kipponen siirsi pelivälineen pilkulta ohi maalivahti Toni Skantsin. Taukotilanne siis 2 – 2.
Toinen puoliaika alkoi jälleen kokkolalaisten hallinnalla, mutta hiljalleen myös KP-V pääsi takaisin pelirytmiin kiinni. Ja kun jo hieman alkoi tuntua siltä, että ottelu päättyisi tasan iski Kaustinen. 74 min kohdalla siirsi Eetu Hautala joukkueen jälleen johtoon, maalisyötön antoi Jere Åby. Loppulukemat 2 – 4 viimeisteli lisäajalla T Virkkala, maalin syöttäjänä toimi Pietari Purola.
Loistava aloitus syyskierrokselle. Seuraavaksi KP-V kohtaa vierasottelussa Jaro/2. Peli pelataan tiistaina 10.8.