Uutta ilmettä Kunniakierrokselle

Kaustisen Pohjan-Veikkojen Kunniakierrokselle pyritään hakemaan tänä vuonna uutta ilmettä.
-Pyrimme järjestämään erilaisen ja hauskan tapahtuman, jossa liikutaan hymyssä suin, kertoo seuran puheenjohtaja Erkki Kivioja.
Puheenjohtaja vetoaa kaikki jaostoihin, että olivat tämän vuoden tapahtumassa mukana. Nyt on hyvä aika toimia ja kerätä joukkoja urheilukentälle maanantaina 16.5. klo 19.00, jolloin tapahtuman lähtölaukaus ammutaan.
-Olemme yleisseura ja Kunniakierros on seuran yhteishanke. Pyrimme toki saamaan samalla varoja useuran toimintaan.
Perinteisen tunnin mittaisen Kunniakierroksen alkumetrit sujuvat kaustislaiseen tapaan pelimannimusiikin tahdissa. Musiikkipuolesta vastaa Mauno Järvelä ja kumppanit.
Illan juontajana toimii Antti Huntus. Hän on luvannut esitellä ja haastatella kaikkien eri urheilumuotojen edustajat. Erkki Kivioja toivookin, että eri urheilumuodot ottaisivat urheiluvälineittään mukaan ja liikkuisivat tapahtumassa seuran edustusasuissa.
Tapahtuman aikana tullaan järjestämään myös erilaisia kilpailuja ja leikkimielisiä kisailuja, joihin voidaan osallistua tapahtuman aikana ja ohessa.
Seuran toimistolta on saatavana Kunniakierroksen keräyslomakkeita. Näihin lomakkeisiin kirjataan tukijoiden tiedot ja laskutettavat tukisummat .
Erkki Kivioja uskoo vahvasti, että Kunniakierros tapahtumalla on myönteinen vaikutus seuran toimintaan ja yhdessä tekemiseen.
-Tässä myös liikunta ja kulttuuri kohtaavat.
Tämä vuosi on Kunniakierroksen valtakunnallinen 30-vuotisjuhlavuosi.