Rajakangas A-trap voittoon Kaustisella.

HalsMS:n Tuomo Rajakangas vastasi parhaasta tuloksesta KP-V:n A-trap 100 kiekkoa kisassa lauantaina. Tuomo voitti A-sarjan (Y) tuloksella 82 ja kasvatti palkintosijoituksien määrää tällä kertaa A-trap kisan voitolla. Halsualainen on alkukauden kisoissa näyttänyt että kiekot särkyy sekä A- että 1-trapissa ja palkintopalli sijoituksia on tullut jo useita.
Sarjan kaksi seuraavaa sijaa menivät Kannuslaisille, kun KannA:n Sami Hirsikangas sijoittui toiseksi tuloksella 77 ja saman seuran Pekka Ylikangas oli kolmas (76).

B (Y50 ja Y60) ja C (Y70 ja Nuoret) sarjojen voitot matkasivat keskisuomen suuntaan, Viitasaaren Ampujien ?seniori? Vesa Laahanen voitti B-sarjan ja seuran ?juniori? Miko Nykänen C sarjan.
B-sarjassa Vesan voittotulos oli 70, josta toiseksi tullut RMY:n Matti Honkaharju jäi 2 kiekkoa (68 ). Kolmostila meni Perhoon PAM:n Jouko Rauman mukana (67).

C-sarjassa voittotaistelu käytiin Y-17 ikäisten poikien välillä. Kakkospaikalle ampui RMY:n Juha Heikkiniemi (62) jääden voittaja Miko Nykäselle 4 kiekkoa (66). Kolmospaikan vei uusinnan jälkeen seitsenkymppinen YMS:n Taisto Mäkinen (58 ), joka oli jatkokiekoilla RMY:n Aleksi Pirttisaloa parempi.

Sateisen viikon jälkeen kisat saatiin käytyä aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. KP-V:n omat ampujat eivät tänään olleet parhaassa terässä ja jaossa olleista pokaaleista vain yksi jäi Kaustiselle, kun Reijo Luomala otti B-sarjassa viitospytyn. Hieman jäi petrattavaa tuleviin koitoksiin.
Seuraavat kisat Kaustisella järjestetään 9.6. Lajina 1-trap 100 kiekkoa

Kisatulokset:
http://veikot.kaustinen.fi/tulokset/ammunta/2012&id=1