Kim Känsälä neljäs trapin GP kisassa.

KP-V:n Kim Känsälä sijoittui hienosti neljänneksi Sako-Beretta GP-kisassa viikonloppuna. Suomen trap-ammunta parhaimmisto lisättynä muutamalla Eestin edustajalla kokoontui 30.6-1-7 Lempäälän Kokkovuoreen ratkomaan paremmuuttaan.
Pohjalaisampujista Kim Känsälä raivasi tiensä Trap-finaaliin sijoittuen alkukilpailussa kuudenneksi tuloksella 107. Finaalissa Kim paukutteli rikki 20 kiekkoa ja nousi neljänneksi lopputuloksella 127.
Kilpailun voittoon ampui Karstulan Janne Kirvesmäki tuloksella 134. Toiseksi sijoittui Viron Andres Kull ja kolmanneksi LAS:n Antti Virolainen.

Kim oli kisan tulokseen tyytyväinen, varsinkin kun Trapin harjoittelu on tällä kaudella jäänyt väliin. Toki yksi kilpailusuoritus lajista on jo takana Polar GP-kisassa, jossa sielläkin tuli sijoitus kympin joukkoon. Toisen kierroksen ammunta oli Kimillä takkuista eikä ?oikeaa? ampuma-asentoa meinannut löytyä. Tulos 19 tältä kierrokselta oli jonkinmoinen työvoitto. Tämän jälkeen ammunta oli alkanut sujua ja kun finaalissakin oli vain voitettavaa, Kim pääsi nauttimaan ampumakilpailun parhaista puolista.

Tulevaisuuden suunnitelmista Kim kertoi, että ainakin Trap:n SM-kisaan lähdetään kokeilemaan tarkkuutta. Tarkoituksena on myös käydä treenaamassa ennen kisaa, joten tosimielellä ollaan mukana, mutta ei hampaat irvessä. Kim ampunee myös A-trapin iltakisan Kaustisella heinäkuussa.

KP-V:n muiden kilpailijoiden sijoitukset Sako-Beretassa olivat Y.- sarjassa Joona Vähäsöyrinki 29. ja Toni Varila 36. Y-50 sarjassa Reijo Luomala 20.

Kisatulokset:
http://pha.sporttisaitti.com/mp/db/file_library/x/IMG/13602/file/Trapfinaalit.pdf