Kuusi mitalia judon A ja B -nuorten SM -kisoista Kaustisen judokoille

Kaustisen Pohjan-Veikkoja edustaneet Liina Paavola ja Julia Mäkelä ottelivat hienosti tuoden neljä SM -mitalia Kaustisen Pohjan-Veikoille.

Liina Paavola voitti kultaa A -nuorissa ja pronssia B -nuorissa, painoluokassa alle 48 kiloa.

Julia Mäkelä otteli samoissa sarjoissa ja painoluokassa, kuin Liina. Julia saavutti A -nuorissa hopeaa ja taisteli B -nuorissa pronssille kuten Liina.

B -nuorissa tytöt oli arvottu eri lohkoihin ja, kun B – nuorissa molempien tyttöjen tie päättyi semifinaaleihin, tuli molemmille pronssimitalit ilman keskenäistä ottelua.

A -nuorissa tytöt joutuvat sitten vastakkain ja Liina voitti tämän tyttöjen välisen tasaväkisen ottelun 20 sekuntia kestäneellä sidonnalla.

Kaustisella kuluvan kauden judoa treenannut, mutta Himangan judoseuraa edelleen edustava Essi Saarenpää menestyi myös hienosti. Essi voitti hopeaa sekä A-, että B -nuorissa painoluokassa alle 52 kiloa.

Kokkolassa asuvat; Kalle Rimmistö ja Matilda Raiskila edustivat myös Kaustisen Pohjan-Veikkoja samoissa kisoissa. Kalle ja Matilda ottelivat myös hienosti, vaikka tällä kertaa he eivät vielä mitaleille yltäneet.

Onnittelut mitalisteille ja kaikille SM -kisoihin osallistuneille.

Kaustisen Pohjan-Veikot
KP-V / Judo / Antti