Arvokkaita seurapisteitä viikonloppuna Pohjan-Veikoille Oulusta ja Kalajoelta

Viikonvaihteessa Oulussa pidetyissä nuorten 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Julia Kivisen T14 moukarimestaruus toi seurallemme hienot 7 pistettä. Samassa sarjassa käyty joukkuekilpailun kulta yhdessä Vilma Paavolan kassa toi myös 7 pistettä. Koska kyseessä on kuitenkin 14-15-vuotiaiden SM-kisat, pisteet puolitetaan ja näin ollen Oulusta oli tuliaisina kaiken kaikkiaan 7 pistettä.

Huomiotta ei voi jättää Atte Syväkosken hienoa 8. sijaa P14 moukarissa ja Julia Kivisen 8. sijaa T14 kiekossa. Myös Minna Läspä teki hienoja uusia ennätyksiä T15 esteissä ja 800 metrillä.

Nuorten 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa on kyseessä entiset Vetoapukisat, joilla on vuodesta 1999 ollut SM-arvo. Näistä kisoista ei kuitenkaan jaeta varsinaisia SM-pisteitä, joita käytettäisiin Kalevan Maljan pistelaskussa.
Kisoilla on oma perinteinen kisa pistejärjestelmänsä seuraavasti:
15-vuotiaat 6 parhaalle 7-5-4-3-2-1
14-vuotiaat 6 parhaalle 7-5-4-3-2-1

Eemil Ali-Haapala toi tuliaisina myös hienon Kalevan maljapisteen suoriuduttuaan Kalajoella nuorten 16-17-vuotiaiden sm-kisoissa M16 sarjan seiväshypyn kuudenneksi.

Vuoden 2015 seuraluokittelussa Kaustisen Pohjan-Veikot on tällä hetkellä 60. sijalla.

Mikäli sinua kiinnostaa mistä seuraluokittelunpisteet koostuvat, käy tutustumassa seuraluokittelun pistelaskuohjeisiin osoitteessa: http://www.yleisurheilu.fi/sites/default/files/seuraluokittelun_laskentaohjeet_2015_03_31_fin.pdf