Eero Kattilakoskelle Suunnistusliiton Kultainen ansiomerkki

Keski-Pohjanmaan Suunnistus ry:n 20-vuotisjuhla pidettiin sunnuntaina 29.11. Sievin koulukeskuksen Vääräjoki-salissa. Juhlassa muistettiin ansioituneita suunnistajia heidän toiminnastaan lajin hyväksi. Mukana merkkejä jakamassa oli IOF:n hallituksen suomalaisjäsen, juhlapuhujaksi saapunut Mikko Salonen.

Kaustisen Pohjan-Veikkojen Eero Kattilakoskea muistettiin pitkäaikaisesta työstä Keski-Pohjanmaan Suunnistuksen hallituksessa kultaisella ansiomerkillä. Myös muita Kaustisen Pohjan-Veikkojen seuraihmisiä huomioitiin tilaisuudessa:

Eero Kattilakoski, SSL:n kultainen ansiomerkki
Juha Lerssi, SSL:n pronssinen plaketti
Timo Mattila, SSL:n pronssinen plaketti
Heikki Pajukangas, SSL:n pronssinen ratamestariplaketti
Tauno Pajukangas, SSL:n pronssinen ratamestariplaketti
Sami Löfbacka, SSL:n tunnustusmerkki
Airi Mattila, SSL:n tunnustusmerkki
Ari Myllymäki, SSL:n tunnustusmerkki

Vuoden suunnistajana palkittiin Perhon Kirin Karoliina Ukskoski ensimmäisestä nuorten MM-mitalistaan hänen suunnistettuaan pronssille sprinttikilpailussa Norjan Raulandissa. Muut vuosittaiset palkinnot KepSu jakaa vuosikokouksessaan 26. helmikuuta Kannuksen Eskolassa.